Επιχείρηση ανασύνταξη

Βελτίωση και αποτελέσματα χρειάζεται ο ΟΦΗ μετά την διακοπή και αυτό το διάστημα είναι ευεργετικό για να διορθωθούν τα.. κακώς κείμενα και να επιστρέψουν οι τραυματίες με πρώτο και κύριο τον Παπάζογλου.

To διάστημα της διακοπής θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ και γι΄αυτό κάθε μέρα που έρχεται είναι σημαντική ώστε να έρθει η νίκη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την 4η αγωνιστική και να βελτιωθεί η ψυχολογία και να ξανάζεσταθεί ο κόσμος του.

Επιχείρηση ανασύνταξη λοιπόν και η διακοπή είναι οτι… πρέπει ώστε να ανασυνταχθεί η ομάδα αλλά και να επιστρέψουν οι τραυματίες.

Κατ΄αρχήν ο Παπάζογλου ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα και χθες προπονήθηκε χωρίς να αισθανθεί καθόλου ενοχλήσεις στην μέση του. Κάτι που σημαίνει οτι είναι στον δρόμο της επιστροφής.

Ο φορ του ΟΦΗ θα ακολουθήσει το ίδιο πρόγραμμα και τις επόμενες ημέρες ώστε σε περίπτωση που δεν αισθανθεί καθόλου ενοχλήσεις να τεθεί αμέσως στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για το ματς με τον Αστέρα.

Μένει να δούμε αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για το ματς του “Γεντί Κουλέ” και ο Κουτσιανικούλης που και αυτός ανεβάζει ρυθμούς.

Σήμερα, Τετάρτη, οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό, ενώ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook