Εξετάζει προσεκτικά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους

Ο ΟΦΗ θα επιδιώξει την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται στην αγορά του εξωτερικού.

Οι μεταγραφές των ελεύθερων παικτών θα κρατήσουν για λίγες ακόμα μέρες και ο ΟΦΗ είναι μία από τις ομάδες που κινούνται ήδη για να κάνουν μία προσθήκη της τελευταίας στιγμής.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, οι συνεργάτες του και η διοίκηση εξετάζουν τις περιπτώσεις παικτών κυρίως από το εξωτερικό για να ενισχυθεί ο ΟΦΗ στην επιθετική του γραμμή.

Εκεί είναι που δείχνει να «πονάει» περισσότερο όπως έχει φανεί στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Συνεπώς περιμένουμε τις εξελίξεις στο «καυτό» αυτό θέμα χωρίς να έχουν βγει προς τα… έξω πληροφορίες για τα ονόματα και τις.. διευθύνσεις των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων. 

Από κει και πέρα, οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό με τον Παπάζογλου να ανεβάζει στροφές και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά τα φιλικά ματς, ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη θεωρείται πάντως σίγουρο ότι ο ΟΦΗ θα παίξει ενδεχομένως και δύο φιλικά ματς κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και που αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα εντός της ημέρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook