Aνεβάζουν ρυθμούς οι τραυματίες

Οι τρεις τραυματίες του ΟΦΗ ανεβάζουν στροφές και αναμένεται να είναι πανέτοιμοι εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διακοπή-βάλσαμο είναι αυτή που έχουμε για τον ΟΦΗ καθώς η ομάδα μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν έχει την ευκαιρία να δουλέψει και να διορθώσει τα μέχρι στιγμής κακώς κείμενα και να παρουσιαστεί πιο έτοιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς ακολουθεί και ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα.

Η νίκη κρίνεται επιβεβλημένη με τον Αστέρα Τρίπολης για τον ΟΦΗ, ο οποίος δεν θέλει για τρίτο παιχνίδι εντός έδρας να μείνει μακριά από τη νίκη. Στην προσπάθεια αυτή για το πρώτο τρίποντο, ο Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να έχει στην διάθεση του τους Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη και Ζόρο οι οποίοι ανεβάζουν ρυθμούς. Ήδη ο πρώτος έχει κάνει αισθητή την απουσία του καθώς ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, ενώ είναι δεδομένο πως ο λείπει και η συνεργασία ψηλού-κοντού που χάρισε αρκετούς βαθμούς στην ομάδα. Παράλληλα σημαντική θα είναι και επιστροφή του Ζόρο καθώς ο ΟΦΗ έχει ξεμείνει με 2 στόπερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook