Από την Δευτέρα οι εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού

Στον ΟΦΗ σε προτεραιότητα βρίσκεται η απόκτηση ενός επιθετικού με τις εξελίξεις όπως τόνισε ο Παύλος Δερμιτζάκης να αναμένονται από την Δευτέρα ενώ πλέον στην ομάδα από την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν να μπαίνουν και σε ρυθμούς της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ενας Ευρωπαίος κι ένας Αφρικανός φορ έχουν προκριθεί από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, όπως τόνισε χθες ο Παύλος Δερμιτζάκης, που συμπλήρωσε ότι οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από την Δευτέρα.

Στον ΟΦΗ εκτός από το θέμα του επιθετικού έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη για το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος για ακόμη μια φορά έμεινε προβληματισμένος από όσα είδε στα δύο χθεσινά φιλικά με Κισσαμικό και ΠΟΑ.

Το θετικό για τον τεχνικό του ΟΦΗ είναι πως στο παιχνίδι με τους Αρκάδες θα έχει στην διάθεση του τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, ενώ πήρε και χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΟΑ.

Όσον αφορά το Θανάση Παπάζογλου, ο υψηλόσωμος φορ του ΟΦΗ θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα και εφόσον τα καταφέρει θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook