Καν΄το όπως πέρυσι και… πρόπερσι

Ο ΟΦΗ θέλει την Κυριακή να τριτώσει… τις νίκες του απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο “Γεντί Κουλέ”, με οδηγό την περυσινή και προπέρσινη νίκη του.

Να κάνει το “3 στα 3” στις τελευταίες αναμετρήσεις του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα επιδιώξει ο ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή.

Η Κρητική ομάδα έχει επιτακτική ανάγκη την νίκη για να κάνει.. σεφτέ στο πρωτάθλημα αλλά και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του απέναντι στους Αρκάδες.

Πιο συγκεκριμένα, και τα δύο ματς που έχουν γίνει στο “Γεντί Κουλέ” έχουν αναδείξει νικητή τον ΟΦΗ αφού οι δύο πρώτες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν γίνει στο Παγκρήτιο και στην πρώτη είχε επικρατήσει ο Αστέρας με 0-1 την σεζόν 2007-08 ενώ την επόμενη σεζόν το σκορ ήταν 1-1.

Στις 3-12-2011 ο ΟΦΗ είχε νικήσει με 3-0 τον Αστέρα με γκολ των Σίσιτς, Παπουλή και Ζόρντι Λόπεζ και πέρυσι στις 15-12 με 2-0 με γκολ των Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη σε ματς που έγιναν στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Mένει να δούμε αν θα.. τριτώσει το καλό και ο ΟΦΗ κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα που δεν έχει ξεκινήσει καλά για αυτόν και αν θα το κάνει όπως πέρυσι και πρόπερσι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook