Ανοίγει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η θύρα 6

Μετά από 4 χρόνια θα ανοίξει η θύρα 6 ωστόσο αρχικά η Αστυνομία έδωσε το “οκ” για να μπουν την Κυριακή τα παιδιά των ακαδημιών του ΟΦΗ.

Με αρκετή καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς οι εκπρόσωποι της Α.Δ. Ηρακλείου προχώρησαν σε έλεγχο της θύρας 6.

Η Αστυνομία ήλεγξε τις εργασίες που έγιναν απο την ΠΑΕ με την τοποθέτηση του ειδικού πλέγματος αλλά και την κατασκευή νέων πάγκων που χαρακτηρίζονται πιο ασφαλείς για την φιλοξενούμενη ομάδα.

Η Αστυνομία ζήτησε από την ΠΑΕ να επιτραπεί η είσοδος – για αρχή – στα παιδιά των τμημάτων υποδομής με την αναμέτρηση της Κυριακής να κρίνεται ως ένα test event εν όψει των επόμενων εντός έδρας αγώνων.

Και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Μετά από αρκετά χρόνια η θύρα 6 θα είναι διαθέσιμη για τους φιλάθλους του ΟΦΗ. Στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας αφού έλεγξαν τα έργα που έχουν γίνει και αφορούν την ασφάλεια στον πάγκο των φιλοξενούμενων, έδωσαν την συγκατάθεση τους για να διατεθούν εισιτήρια για την συγκεκριμένη θύρα.

Εισιτήρια που για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ πρόθεση της ΠΑΕ είναι η θύρα 6 να φιλοξενήσει παιδιά των ακαδημιών και αθλητές από τα υπόλοιπα τμήματα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook