Ποντάρει πολλά σε Παπάζογλου – Κουτσιανικούλη

Τρεις μέρες πριν από το σημαντικό ματς του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Παύλος Δερμιτζάκης βλέπει με ικανοποίηση δύο από τα βασικά του “εργαλεία” να είναι στον δρόμο της επιστροφής.

Στο… κόκκινο βρίσκεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το σημαντικό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την προσεχή Κυριακή στο “Γεντί Κουλέ”.

Και ενώ στα μεταγραφικά είμαστε προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μακουκούλα, στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία κορυφώνεται με τον Παύλο Δερμιτζάκη να βλέπει με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεσή του.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση υπάρχει για τον Παπάζογλου που έχει λείψει από τον ΟΦΗ τις πρώτες αγωνισικές και έβγαλε χθες το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις θέτοντας υποψηφιότητα για να αγωνιστεί βασικός κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ματς όπου αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και ο Κουτσιανικούλης που ξεπέρασε και αυτός τον τραυματισμό που είχε. Άλλωστε και στους δύο ποντάρει πολλά ο προπονητής του ΟΦΗ όχι μόνο σε αυτό το ματς αλλά γενικά και στο φετινό πρωτάθλημα όπως και πέρυσι.

Το χθεσινό πρόγραμμα συνεχίστηκε σε φουλ ρυθμούς και περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια με μπάλα σε πολύ μικρό χώρο και το παρακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 17.00 στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook