Mε στόχο την πρώτη νίκη

Mετά από τρεις αγωνιστικές ο ΟΦΗ θέλει να σπάσει το ρόδι και αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να πάρει την απαιτούμενη ώθηση για την συνέχεια αλλά και για να αποζημιώσει τον κόσμο του.

Με μόλις δύο βαθμούς στις 3 πρώτες αγωνιστικές η νίκη κρίνεται επιβεβλημένη για τον ΟΦΗ που θέλει να ανέβει βαθμολογικά αλλά και να πάρει την απαιτούμενη ψυχολογία πριν τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Νίκη και μόνο νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που πρέπει να πάρουν οι “ασπρόμαυροι” οι οποίοι θέλουν να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας αλλά και να αναίβουν ψυχολογικά.

Επιχείρηση γκολ

Ο ΟΦΗ παραμένει άσφαιρος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και το ζητούμενο είναι να φτάσει στο πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και να βάλει τις βάσεις για το πρώτο τρίποντο. Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει στην διάθεση του για πρώτη φορά φέτος τους Παπάζογλου-Γκαλέτι-Κουτσιανικούλη και ελπίζει πως με αυτή την τριάδα ο ΟΦΗ θα φτάσει στο γκολ και στο πρώτο τρίποντο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ

Βερόν, Γκαλέτι, Δασκαλάκης, Ζβαστίγια, Ζε, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μιλιάζες, Μονιάκης, Μπούρμπος, Νιμανί, Όγιος, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Στάθης, Τριποτσέρης και Φερντάντες.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook