Άξιζε τη νίκη ο ΟΦΗ που έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΟΦΗ πάλεψε το ματς μέχρι το τέλος, γύρισε το 0-1 του ημιχρόνου όμως η πίεση που άσκησε μέχρι το τέλος δεν ήταν αρκετή για να του δώσει τη νίκη!

Δυνατό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με τον Δερμιτζάκη να αφήνει τελικά στον πάγκο τον Παπάζογλου ενώ έδωσε φανέλα βασικού στον Μονιάκη αντί του Μιλιάζες που δεν τα είχε καλή εμφάνιση στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο πρώτο 10λεπτο πίεζε συνεχώς έχοντας ως κινητήριο μοχλό τον Ζε Εντουάρντο.

Ο Βραζιλιάνος ήταν εκείνος που έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες όταν το ένα σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ και στην συνέχεια είδε τον Χερνάντες να αποκρούει δύσκολα.

Ισορρόπησε ο Αστέρας Τρίπολης

Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα, ο Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες με τον Δασκαλάκη να λέει “όχι” στις κεφαλιές των Γκόϊαν και Μπαράλες. Οι Αρκάδες πίεζαν τον ΟΦΗ που έδειχνε να μην έχει ισορροπία στο παιχνίδι του όμως δεν απειλούνταν.

Γκολ από βολέ!

Και ενώ το ημίχρονο έφτανε στο τέλος του, ο ΟΦΗ δέχτηκε ένα απίστευτο γκολ από το βολέ του Χερνάντες που βρήκε το Ναβάρο, εκείνος πλάσαρε τον Δασκαλάκη παγώνοντας το “Γεντί Κουλέ”!

Γκολ μετά από 333 λεπτά!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο μέρος με τον Δερμιτζάκη να ρίχνει στο παιχνίδι τον Παπάζογλου και ο τελευταίος τον αποζημίωσε καθώς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έδωσε την ασίστ στον Περογαμβράκη που με δυνατό σουτ έκανε το 1-1 για τον ΟΦΗ!

Πίεση αλλά δίχως αποτέλεσμα!

Ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα περιορίζοντας τον Αστέρα σε παθητικό ρόλο στο τελευταίο 20λεπτο. Ωστόσο, ο ΟΦΗ παρά την κατοχή της μπάλας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ο Λαμπρόπουλος έδωσε φρεσκάδα στην επίθεση αντί του κουρασμένου Γκαλέτι με τον ΟΦΗ να πιέζει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ωστόσο, δεν ήρθε ούτε σήμερα η πρώτη νίκη με τον ΟΦΗ να πηγαίνει στην Λεωφόρο το επόμενο Σάββατο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν τεράστια διάθεση, το πάλεψαν μέχρι το τέλος του αγώνα που πίεζαν συνεχώς και πλέον πάει στο ματς με τον Παναθηναϊκό έχοντας ως στόχο την πρώτη νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook