Σκέφτεται ήδη το ματς με τον Παναθηναϊκό

Στον ΟΦΗ μπορεί να υπάρχει έντονος προβληματισμός από το ξεκίνημα χωρίς νίκη όμως δεν υπάρχει χρόνος για.. δάκρυα και στρέφει ήδη το βλέμμα του στο ματς του Σαββάτου στην “Λεωφόρο”.

Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ούτε την τέταρτη αγωνιστική ο ΟΦΗ μένοντας στην τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα εντός έδρας ματς, αυτήν την φορά με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Τουλάχιστον έβαλε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα αν και αυτό το γεγονός δεν μετρίασε τον προβληματισμό με τα “καμπανάκια” να έχουν ηχήσει από νωρίς…

Βέβαια δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου ούτε χρόνος για.. δάκρυα γιατί το πρωτάθλημα συνεχίζεται και είναι δύσκολο.

Ο ΟΦΗ θα πρέπει να ξεχάσει και αυτό το ματς και στρέφει ήδη το βλέμμα του στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην “Λεωφόρο” το προσεχές Σάββατο.

Από το χθεσινό ματς αποχώρησαν τραυματίες οι Γκαλέτι και Μονιάκης και σήμερα θα γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί.

Προπόνηση-αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στοπαιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και προπονητικό δίτερμα με αντίπαλο τον Αλμυρό για τους υπόλοιπους περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του ΟΦΗ.

Το δίτερμα με την ομάδα του Γαζίου θα ξεκινήσει στις 5μμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook