Βαζέχα: “Ο ΟΦΗ είναι μια καινούρια ομάδα”

O παλαίμαχος σούπερ σκόρερ και νυν προπονητής της Καλλιθέας, Κριστόφ Βαζέχα, μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ αλλά και για αυτό του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Ο μεγάλος Πολωνός επιθετικός μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι της Καλλιθέας – όπου είναι προπονητής – με τον ΟΦΗ αλλά και για αυτό του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. “Στην κατάσταση που είναι ο ΠΑΟ δεν μπορείς να πεις πως είναι φαβορί” τόνισε χαρακτηριστικά ο Κριστόφ Βαζέχα.

  • Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστόφ Βαζέχα

Για το ματς κυπέλλου με τον ΟΦΗ: “Είναι ενα όνειρο να κερδίσουμε μια ομάδα Α΄Εθνικής και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Όμως η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα και έχουμε πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κοντράρουμε και βλέπουμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα με το ίδιο μάτι”.

Για την εικόνα του ΟΦΗ: “Σίγουρα είναι μια καινούρια ομάδα. Μου άρεσε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Γνωρίζω πως έρχεται το Σάββατο με το Παναθηναίκο στην Αθήνα και εμείς θα το δουμε αυτό το παιχνίδι. Με Αστέρα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι. Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ήταν καλός στην επίθεση”.

Για το πως βλέπει φέτος τον ΟΦΗ: “Εκτός από το χθεσινό παιχνίδι δεν τον έχω παρακολουθήσει. Θα έχω την ευκαιρία να τον δω το Σάββατο και θα έχουμε με πιο καλύτερη εικόνα. Σίγουρα το παιχνιδι με τον ΟΦΗ είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Το κύπελλο έχει εκπλήξεις και θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε”.

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης: “Ο Αστερας έκανε πολύ καλή πορεία πέρσι Χθες δεν είδα πολύ μεγάλη διαφορα. Ήταν ανοιχτό παιχνίδι και πιστεύω πως ο ΟΦΗ έχει πολύ καλή ομάδα και σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει στην Ά Εθνική”.

Για την υπομονή των φιλάθλων του ΟΦΗ: “Κάθε ομάδα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια. Κάθε προπονητής και φίλαθλοι να έχουν υπομονή. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και όταν τελειώσει η σεζόν τοτε θα πεις αν τα πήγες καλά”.

Για το ξεκίνημα του ΟΦΗ: “Εγώ πιστεύω πως το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για τον ΟΦΗ. Αν κάνει δύο τρία καλά αποτελέσματα μπορεί να γυρίσει το κλίμα και όλα να αλλάξουν. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή”.

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό: “Πάντα τα παιχνίδια του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό είχαν την δική τους δυσκολία. Θυμάμαι το παιχνίδι που ήρθε 1-1 και δεν βγήκαμε Ευρώπη. Σε αυτή την κατάσταση που είναι ο ΠΑΟ δεν μπορείς να πεις πως είναι φαβορί”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook