Ο Σήφης Δασκαλάκης στον Athletic Radio 104,2

Ο Σήφης Δασκαλάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ξεκίνημα του ΟΦΗ, στάθηκε στον παράγοντα «τύχη» και τόνισε ότι καταλαβαίνει τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά χρειάζεται να δείξει και υπομονή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σήφης Δασκαλάκης

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: Oι βαθμοί μετράνε και δεν έχουμε δώσει την ικανοποίηση ούτε στον κόσμο ούτε στους εαυτούς μας ως τώρα Έχει ξεκινήσει περίεργα η ομάδα. Νομίζω παίζουμε καλά. Εγώ δεν θεωρώ πως ο κόσμος έχει παράπονο. Δεν μας έχουν κάτσει τα αποτελέσματα. Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και θα έρθουν τα αποτελέσματα που τα έχουμε ανάγκη. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε και γκολ. Ο κόσμος έρχεται για να δει γκολ και να φύγει με χαμόγελο. Εμείς φεύγουμε συνέχεια με ανάμεικτα συναισθήματα. Ναι μεν παίζουμε καλά αλλά δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Για την εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα: «Αν δει κανένας σήμερα τα παιχνίδια του Tσαμπιονς Λιγκ δεν θα κάνει τόσες τελικές καμιά ομάδα. Είναι και θέμα τύχης. Εμείς πρέπει να πάμε κόντρα στην τύχη μας και να την πάρουμε προς το μέρος μας. έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση μέχρι στιγμής. Ο κόσμος έχει γεμίσει το γήπεδο και ακόμα αυτός ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα ψηλά αλλά μέχρι τώρα δεν τους το επιτρέπει η ομάδα. Υπάρχει το χειροκρότημα και χρειαζόμαστε υπομονή για να δείξει η ομάδα τις πραγματικές της δυνατότητες».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ: «Έφτασε η ώρα αρχής γενομένης το παιχνίδι του Σαββάτου να κάνουμε ενα διπλό και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Δεν θα σου πω για τον Παναθηναϊκό, δεν με ενδιαφέρει. Κοιτάμε τον εαυτό μας και πως θα είμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι., Λίγο εμείς λίγο η τύχη ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα».

Για όσα είπε ο Παπάζογλου περί υπομονής στην ομάδα: «Θεωρώ πως ο Θανάσης δεν είναι λάθος αλλά δεν νομίζω πως έχει ξεφύγει ο κόσμος. Κάποιες αποδοκιμασίες δικαιολογούνται αλλά πρέπει να το καταλάβει και ο κόσμος. Δουλεύουμε σκληρά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Δεν θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένα πράγματα. Ο κόσμος θέλει νίκες αλλά βλέπει πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο».

Για τις δικές του εμφανίσεις: «Μακάρι να κερδίζουμε και να μην ακουμπάω την μπάλα. Αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. Εγώ προσπαθώ από την μεριά μου όποτε χρειάζεται να βοηθάω. Δίνω το 100%. Δυο χρόνια απραξίας ο κόσμος σκέφτεται διάφορα. έκανα προπόνηση, είχα το κεφάλι κάτω και τώρα φαίνεται. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέρνω και το βιώνω αυτό στην ομάδα που αγαπώ και η οποία με ανέδειξε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook