Δαμιανάκης 5ετίας στον ΟΦΗ!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ΟΦΗ, ο 18χρονος Μπάμπης Δαμιανάκης έγινε επαγγελματίας υπογράφοντας 5ετες συμβόλαιο. “Αποφασισμένος να ανταποκριθώ στην πρόκληση” τόνισε το νέο μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, που τον δεσμεύει μέχρι το 2018 – ο Μπάμπης Δαμιανάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ: «Νιώθω χαρά και περηφάνια που ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Πουλινάκη και τον προπονητή κ. Δερμιτζάκη που με εμπιστεύτηκαν και να ξέρουν ότι θα δίνω καθημερινά το 100% των δυνατοτήτων μου για να τους δικαιώσω. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που είχα στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ που ο καθένας ξεχωριστά με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρο μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά γιατί πλέον οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες αλλά συνάμα είμαι αισιόδοξος και αποφασισμένος ότι θα ανταποκριθώ στην πρόκληση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ, διάρκειας 5 ετών, υπέγραψε σήμερα ο Μπάμπης Δαμιανάκης, προερχόμενος από την ομάδα Κ20 του συλλόγου. Ο Δαμιανάκης είναι «γέννημα θρέμμα» του ΟΦΗ καθώς ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου το 2002 και περνώντας από όλα τα τμήματα, στα περισσότερα εκ των οποίων ήταν αρχηγός, έφτασε να γίνει επαγγελματίας σε ηλικία 18 ετών (γεννηθείς στις 14-4-1995).

Ο Δαμιανάκη που εντάσσεται στο πλαίσιο που έχει θέσει η ΠΑΕ από την περυσινή περίοδο, ανάπτυξης των ακαδημιών και προώθησης των ταλέντων στην πρώτη ομάδα, είναι ο τρίτος παίκτης, μετά τους Γιαγκιόζη και Κολιακουδάκη, που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο σε διάστημα 6 μηνών, και είναι δεδομένο ότι και άλλοι ταλαντούχοι παίκτες θα ακολουθήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook