Τετ α τετ Πουλινάκη – αρχηγών

Με τους τέσσερις αρχηγούς του ΟΦΗ συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ πριν την έναρξη της προπόνησης όπου βασικό αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η πορεία της ομάδας.

Η συνάντηση έγινε μεταξύ του Μάνθου Πουλινάκη και των τεσσάρων αρχηγών (Γκαλέτι, Βερόν, Μπούρμπος, Μονιάκης) και συζήτησαν για τους λόγους της εικόνας που έχει παρουσιάσει ο ΟΦΗ μέχρι τώρα στις πέντε αγωνιστικές.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η συζήτηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ όπου μίλησαν για αρκετή ώρα προσπαθώντας να βρουν τους λόγους που έφεραν την ομάδα σε αυτήν την θέση.

Ο Πουλινάκης ζήτησε από τους τέσσερις αρχηγούς του ΟΦΗ να δείξουν ακόμα μεγαλύτερη σοβαρότητα για την συνέχεια ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την πίστη όλης της ομάδας: “Όλοι σας έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη. Η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που αξίζει σε εσάς και την υπόλοιπη ομάδα. Θέλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να πάει ο ΟΦΗ εκεί που περιμένουμε όλοι μας”  ήταν μερικά από τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ απευθυνόμενος προς τους τέσσερις αρχηγούς του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook