Ο Κώστας Χανιωτάκης στον Athletic Radio 104,2

O Κώστας Χανιωτάκης φιλοξενούμενος στον Athletic Radio 104,2 αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦΗ και Εργοτέλη και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον και των δύο ομάδων.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας που έχει φορέσει την φανέλα και τον δύο ομάδων μιλώντας στην εκπομπή “Μέσα και έξω από τα γήπεδα” και στους Μηνά Αλμπαντάκη και Τάσο Βαρδάκη αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι κάνοντας λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα ενώ  εξέφρασε και την αισιοδοξία του για την πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Χανιωτάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2

Για την εικόνα που του άφησε το χθεσινό ντέρμπι…

Κυριάρχησε η δύναμη και για αυτό φάνηκε πιο δυνατός ο ΟΦΗ και κυρίως μετά το γκολ του Εργοτέλη. Έδειξε να θέλει τη νίκη αλλά κάτι έλειπε. Νομίζω πως στην οργάνωση του ήταν τα πράγματα κάπως πρόχειρα γιατί δεν βρήκε τους διάδρομους και τις πάσες για να κάνει τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Ο Εργοτέλης ήταν όπως το περίμενα. Μια ομάδα με οργάνωση,που κινείται στους χώρους και που έχει καλούς χειριστές. Το παιχνίδι πήγε στην ισοπαλία και μάλλον είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα αφήνει μια πικρία στους φιλάθλους του ΟΦΗ αλλά εγώ είμαι από τους αισιόδοξους. Έχει παίκτες και θα πάει καλύτερα στην συνέχεια. 

Για το το φταίει για το κακό ξεκίνημα του ΟΦΗ…

Να βρεις φταίχτες αυτή τη στιγμή είναι εύκολο να το κάνεις. Ακόμα και στις καλές εμφανίσεις που έκανε δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Με λίγη τύχη θα μπορούσε να έχει 3-4 βαθμούς ακόμα και ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Στην ουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Ο Εργοτέλης το έχει αυτό.Με λίγες ευκαιρίες κάνει γκολ και παίρνει αποτελέσματα. Έχει ουσία. Ο ΟΦΗ έχει καλούς ποδοσφαιριστές και κάποια στιγμή θα ξεπεραστεί αυτό και θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουν.Στο ποδοσφαιρο όταν κερδίζεις βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, παίζεις πιο άνετα. Αυτό λείπει από τον ΟΦΗ κυρίως και μέσα από τις νίκες θα έρχονται και οι καλές εμφανίσεις.

Για το γεγονός πως στις 8 πρώτες αγωνιστικές ο ΟΦΗ παραμένει χωρίς νίκη και ο Εργοτέλης αήττητος. ..

Φαίνεται αυτή τη στιγμή πως οι παίκτες του Εργοτέλη ξέρουν καλύτερα ο ένας τον άλλο. Ο Εργοτέλης έχει υπομονή στο παιχνίδι του, περιμένει και καταφέρνει να εκμεταλλεύεται τις φάσεις που του δίνονται. Ο ΟΦΗ έχει άλλο στυλ, δεν περιμένει, προσπαθεί να φτιάξει παιχνίδι και δεν μπορεί να το καταφέρει μέχρι στιγμή. Ο Εργοτέλης δίκαια βρίσκεται εκει που βρίσκεται. Είναι μια ομάδα με ποιότητα.  

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο ο Εργοτέλης…

Πιστεύω πως μπορεί. Γνωρίζω τον Γιάννη και μπορεί να συνεχίσει. Παρακολουθώ το πρωτάθλημα και δεν νομίζω πως και οι άλλες ομάδες έχουν κάτι καλύτερο. Μπορεί να φτάσει ψηλά ο Εργοτέλης.

Για τον Σα Πίντο…

Θέλει τον χρόνο του. Και ο Παύλος προσπάθησε να δώσει τα στοιχεία του αλλά δεν βγήκε. Χρειάζεται χρόνο για να περάσει το δικό του ποδοσφαιρικό στυλ. Ο ΟΦΗ δεν έχει την πολυτέλεια αλά ο χρόνος είναι αυτός που σε δικαιώνει και χρειάζεται και αυτό.Σε δύο-τρεις βδομάδες θα έχει περάσει κάποια πράγματα. Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι για την θέση που βρίσκεται ο ΟΦΗ. Είναι σημαντικό να συνεχίσει να στηρίζει ο κόσμος και να δίνει αυτή την διαφορετική δύναμη.

Για το αν η Εθνική μπορεί να πάει στην Βραζιλία μετά την κλήρωση με την Ρουμανία…

Αφού αποφύγαμε Σουηδία και Γαλλία νομίζω πως είναι καλή η κλήρωση.Η Εθνική έχει δείξει ότι μπορεί και είμαι πολύ αισιόδοξος. Η Εθνική έχει τα τελευταία χρόνια διάρκεια και νομίζω πως μπορεί να περάσει. Προβλημάτισε στα τελευταία παιχνίδια όμως είχε αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και να περάσουμε στο μουντιάλ και όχι η εμφάνιση. Κοιτάς περισσότερο την ουσία σε αυτά τα παιχνίδι.

Για την πολύ καλή παρουσία των Δασκαλάκη και Αθανασίου στο πρωτάθλημα…

Εγώ πιστεύω και στα δύο παιδιά που τα έχω δουλέψει και τα δύο. Είναι παιδιά με διαφορετικό προφίλ. Ο Σήφης είναι παρορμητικός αλλά στον ΟΦΗ βρήκε το λιμάνι του. Κάνει μια πάρα πολύ χρονιά. Χρειάζεται να συνεχίσει τη δουλειά και θα έχει συνέχεια.Με την εμπιστοσύνη που του δείχνουν αισθανεται σιγουριά και βγάζει πράγματα. Ο Αθανασίου θέλει και αυτός να συνεχίσει την δουλειά. Έχει δείξει το ταλέντο του.Βοήθησε και πέρσι στην άνοδο και έχει δείξει σταθερότητα. Αυτα τα δυο παιδια θα έχουν και συνέχεια. 

Για τον ίδιο,τα σχέδια του και το πέρασμα του από τον πάγκο του Πατούχα…

Δεν ασχολούμαι με κάτι προς το παρόν. Η αλήθεια είναι πως οταν έχεις μεγαλώσει στο ποδόσφαιρο σε τρώει. Ηταν μια προσπάθεια επειδή έχω σχέσεις με την Βιάννο. Το θέμα της προπονητικής είναι ένα κομμάτι που πρέπει να είσαι έτοιμος. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου .Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω και σε ποιο κομμάτι.

Για τον Χανιωτάκη τζούνιορ που αγωνίζεται στην Κ20 του Εργοτέλη…

Είναι σε καλά βήματα. Χρειάζεται υπομονή και σιγά σιγά θα δούμε τι θα γίνει με αυτόν. Εγώ του έχω πει πως πρέπει να ξεπεράσει τον πατέρα του. Προσωπικά εύχομαι να είναι καλά και να κάνει αυτό που θέλει. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook