Kαι τώρα η Ξάνθη

Ο ΟΦΗ πήρε την νίκη που ήθελε στο ματς με τον Λεβαδειακό και τώρα σκέφτεται το ματς της Τετάρτης στην Ξάνθη θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του ο ΟΦΗ , αφού το γεγονός οτι θα γίνει την προσεχή Τετάρτη δεν του επιτρέπει να κάνει δεύτερες σκέψεις.

Η Κρητική ομάδα πήρε αυτό που ήθελε, την νίκη, στο ματς με τον Λεβαδειακό και ανέβηκε και άλλο στην βαθμολογία. Τώρα σκέφτεται μόνο το ματς με την Ξάνθη με στόχο να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο δύσκξολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Εν συνεχεία θα επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο “Γεντί Κουλέ” το προσεχές Σάββατο ώστε να “κλείσει” ιδανικά τον πρώτο γύρο που δεν ξεκίνησε καλά αλλά μετά την έλευση του Σα Πίντο τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν και ο ΟΦΗ φαίνεται να κερδίζει το.. χαμένο έδαφος.

“Συνεχίσαμε να μαχόμαστε οργανωμένα με ένα πνεύμα μεγάλης ομάδας που είναι και το πνεύμα που μ’ αρέσει”, τόνισε μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ο Σα Πίντο και με την ίδια φιλοσοφία θα πάει η Κρητική ομάδα και στα δυο προσεχή ματς ώστε να ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις της για το 2013.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook