Ολοκληρώνει την μίνι – προετοιμασία και… πετάει για Ξάνθη

Χωρίς ανάσα συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ και ο ΟΦΗ αγωνίζεται αύριο στην Ξάνθη ενώ το Σάββατο υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Φουλ δράση υπάρχει αυτές τις μέρες για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ που δίνουν τρία ματς σε διάστημα λιγότερο του ενός μηνός.

Έτσι και ο ΟΦΗ χωρίς ανάσα, μετά το Κυριακάτικο νικηφόρο ματς με τον Λεβεδειακό, αγωνίζεται αύριο, Τετάρτη, στην Ξάνθη και στο… καπάκι υποδέχεται τον Παναιτωλικό το προσεχές Σάββατο.

Σίγουρα η κούραση θα παίξει τον ρόλο της αλλά στον ΟΦΗ κοιτάζουν ξεχωριστά τα δύο ματς που έρχονται ώστε η Κρητική ομάδα να “κλείσει” ιδανικά τον πρώτο γύρο που η αλήθεια είναι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για αυτόν.

Σήμερα ολοκληρώνει την μίνι – προετοιμασία του αφού ουσιαστικά με… μίαμιση προπόνηση θα ταξιδέψει για την Ξάνθη το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ για το ματς της 16η αγωνιστικής.

Στο χθεσινό πρόγραμμα, όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς με τον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανομένου και του Περογαμβράκη προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.

Βέβαια είναι άγνωστο αν ο Περογαμβράκης βρεθεί τελικά στην αποστολή και κάτι τέτοιο θα ξεκαθαρίσει στην σημερινή, τελευταία, προπόνηση. Πιο πιθανή πάντως θεωρείται η επιστροφή του στο ματς με τον Παναιτωλικό το επόμενο Σάββατο.

Ο Φραγκουλάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook