“Μέταλλο” ΜΕΓΑΛΗΣ ομάδας από τον ΟΦΗ, “πάτησε” και τον Παναιτωλικό!

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο για 70 λεπτά, ο ΟΦΗ κέρδισε 2-1 τον Παναιτωλικό και έκλεισε τον πρώτο γύρο με 21 βαθμούς στέλνοντας ευχάριστα μηνύματα στον κόσμο που γέμισε το “Γεντί Κουλέ”!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να “παγώνει” το “Γεντί Κουλέ” όταν στο 7′ ο Καμαρά πέρασε όποιον βρήκε και με πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1!

Ο ΟΦΗ επηρεάστηκε από το γκολ του Σενεγαλέζου και για το επόμενο δεκάλεπτο δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Μάλιστα στο 22′ παραλίγο να έρθει το 0-2 όταν ο Καμαρά έφυγε μόνος προς την περιοχή του ΟΦΗ όμως ο Κάλαϊτζιτς με μια καταπληκτική ενέργεια τον σταμάτησε αποσοβώντας το γκολ.

Η ενέργεια του Σέρβου θα λέγαμε ότι αφύπνησε τον ΟΦΗ που στο αμέσως επόμενο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με ένα πανέμορφο διαγώνιο πλασέ του Μάικλ Όγιος που έκανε “σεφτέ” στα γκολ! Μετά το γκολ 22χρονου, ο ΟΦΗ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με τον Όγιος να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο και τον Παναιτωλικό να κλείνεται στο μισό γήπεδο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και με καλή κυκλοφορία της μπάλας άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες ενώ ο Σα Πίντο φρέσκαρε την μεσοεπιθετική του γραμμή περνώντας στο παιχνίδι Λαμπρόπουλο και Μακουκούλα. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-1, όταν ο Μπούρμπος έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα δεξία και σε κενή εστία γύρισε την μπάλα με τον Παπάζογλου να σκοράρει και να σηκώνει στο πόδι στο “Γεντί Κουλέ”.

Στο τελευταίο 20λεπτο, ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε καθόλου κάνοντας σωστή διαχείριση του παιχνιδιού φτάνοντας στους 21 βαθμούς και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη μέσα στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook