Ωρα για ξεκούραση αλλά και απολογισμό

Στον ΟΦΗ έχουν όλο το χρόνο να γεμίσουν τις μπαταρίες τους τα Χριστούγεννα ώστε να προσπαθήσουν να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ιδανικά τελείωσε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος για τον ΟΦΗ αφού εκμεταλλευόμενος την έδρα του κατάφερε να φτάσει τους 21 βαθμούς και να τερματίσει σε καλή θέση.

Βέβαια η συνέχεια δεν θα είναι στρωμένη με… ροδοπέταλα και αητό το ξέρουν πολύ καλά στην Κρητική ομάδα όπου θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής.

Οι έξι βαθμοί στα τρία τελευταία μαζεμένα ματς κρίνονται ικανοποιητικοί και θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι αλλά ας όψεται ο… Λαμπρόπουλος.

Ο ΟΦΗ έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς στα τελευταία ματς αλλά το άγχος δεν έφυγε και για να γίνει αυτό θα ήθελε να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη στις 5 Γενάρη.

Μέχρι τότε θα έχει όλο το χρόνο να γεμίσει τις μπαταρίες του και να κάνει τον απολογισμό για τα όσα έγιναν στον πρώτο γύρο.

Όλα αυτά βέβαια χωρίς να χάσουν οι παίκτες την επαφή τους και να βγουν εκτός προγράμματος γι΄αυτό και αναμένεται να υπάρχουν κανονικά προπονήσεις χωρίς πάντως οι παίκτες να στερηθούν τις οικογένειές τους αυτές τις Αγιες μέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook