Νιόπλιας: «Ο κόσμος του ΟΦΗ με ωθεί να θέλω να παίξω»!

Ο Νίκος Νιόπλιας αποθεώνει τον κόσμο του ΟΦΗ, μιλάει για τις συζητήσεις που έγιναν με τον σύλλογο και στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα.

Στο περιθώριο του χθεσινού φιλικού που έδωσαν οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ, ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV μίλησε για αρκετά θέματα που σχετίζονται με την αγαπημένη του ομάδα.

Και ο εμβληματικός αρχηγός του ΟΦΗ “έσταζε μέλι” για την παρουσία του κόσμου στην φετινή σαιζόν τονίζοντας ότι :

“Τον βοηθάει πολύ η έδρα του και του δίνει μεγάλο παλμό. Ήμουν στο γήπεδο, στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ήθελα να μπω και εγώ να παίξω. Παλιότερα το γήπεδο δεν είχε τόσο πολύ κόσμο αλλά τώρα το χαίρεσαι. Και ανιαρό είναι το παιχνίδι, εσύ το ευχαριστιέσαι με τα τα τραγούδια”.

Όσον αφορά την παρουσία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, ο παλαίμαχος άσος υπογράμμισε ότι “ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα αλλά στα τελευταία παιχνίδια δείχνει πολύ ανεβασμένος. Η έλευση του προπονητή, έδωσε μια ώθηση στον ΟΦΗ” ενώ για την πορεία του στον δεύτερο γύρο πρόσθεσε λέγοντας ότι “το υλικό του ΟΦΗ είναι καλό, σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις λόγο για πλέι – οφ. Βήμα – βήμα η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά. Το ρόστερ του είναι αρκετά καλό”.

Ο Νίκος Νιόπλιας απάντησε και στο θέμα των συζητήσεων που είχε με τον ΟΦΗ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τονίζοντας ότι “έκανα μια συζήτηση που δεν προχώρησε, ίσως στο μέλλον να βρεθώ κάποια στιγμή στον ΟΦΗ. Με τον ΟΦΗ κάναμε μια πραγματικά καλή κουβέντα και αυτό με ευχαρίστησε πραγματικά γιατί κάποιοι άλλοι χρησιμοποίησαν το όνομα μου χωρίς να έχουν μιλήσει μαζί μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook