O Mάκης Μπελεβώνης στον Athletic Radio 104,2

Ο Μάκης Μπελεβώνης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την επιστροφή του στο Ηράκλειο ως αντίπαλος του ΟΦΗ και δεν έκρυψε την χαρά του και την συγκίνηση του μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο του “Γεντί Κουλέ”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Μπελεβώνης στον Athletic Radio 104,2

Για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ: «Αυτό με τιμάει και με κάνει χαρούμενο. Δείχνει πως σε αυτά τα 6 χρόνια που αγωνίστηκα προσπάθησα και έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι. Λες πως ότι έκανες άξιζε μετά από αυτή την υποδοχή. Πέρασα έξι όμορφα χρόνια στην ομάδα, δέθηκα μαζί της όμως ξέρετε πως η καρδιά μου είναι στον Παναιτωλικό και για αυτό πήγα στην ομάδα. Εγώ από τα σαλόνια, βρέθηκα στα αλώνια. Ήρθα από τα χαμηλά και με τον Παναιτωλικό βρέθηκα ξανά στα ψηλά. Πιστεύω πως φέτος ο Παναιτωλικός θα καταφέρει να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ κάνοντας το πρώτο βήμα για την καθιέρωση».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Έδειξε να το θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Έπαιξαν ψυχωμένα και με την ώθηση που δίνει ο κόσμος, νομίζω πως η νίκη του ΟΦΗ είναι σχετικά δίκαιη. Όμως, εγώ αυτό που έχω να πω για τον ΟΦΗ είναι πως όσα παιχνίδια πρέπει να τα πάρει, θα τα πάρει. Είναι μια ομάδα με εμπειρία, που μετράει η φανέλα της και με όποιους παίκτες και αν παίζει, ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ».

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση από τον κόσμο του ΟΦΗ: «Με την έλευση του νέου προπονητή έχει δείξει καλύτερα πράγματα, χωρίς να θέλω να κριτικάρω την δουλειά του Παύλου Δερμιτζάκη. Η ομάδα στέκεται καλύτερα, ο Παπάζογλου είναι σε καλή κατάσταση και έχω την βεβαιότητα πως δεν θα έχει πρόβλημα για να παραμείνει στην κατηγορία».

Για το αν μπορεί να κοιτάξει παραπάνω ο ΟΦΗ: «Έχω την εντύπωση πως οι ομάδες που θα αξιοποιήσουν την έδρα τους θα είναι κοντά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Αν αυτό συμβεί, τότε στον δεύτερο γύρο θα δούμε έναν πιο συναρπαστικό δεύτερο γύρο».

Για τα συναισθήματα του όταν επιστρέφει στο Ηράκλειο: «Όταν έχεις παίξει τόσα χρόνια στο «Γεντί Κουλέ», πάντα ξυπνούν μνήμες. Μαζί με τον κόσμο γονατίσαμε μεγάλους αντιπάλους και η παρουσία μου εκεί βγάζει ωραία συναισθήματα. Όταν γυρνάω στο σπίτι, νιώθω σαν να επιστρέφω σπίτι μου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook