Φερνάντεζ: “Έχει περάσει τη δική του νοοτροπία ο Σα Πίντο”

Σε δηλώσεις του στο Gentikoule o Nτάνι Φερνάντεζ αποθέωσε την δουλειά του Ρικάρντο Σα Πίντο, ενώ μίλησε και για τους στόχους της ομάδας αλλά και την παρουσία του αυτούς τους μήνες που βρίσκεται σε αυτή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνι Φερνάντεζ μιλώντας στο Gentikoule

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου…

Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά καταφέραμε να τον τελειώσουμε. Ο Σα Πίντο ήρθε και έκανε κάτι το ιδιαίτερο και η αλλαγή μας επηρέασε καλά. Τελειώσαμε καλά το 2013 και θα είμαστε πιο δυνατοί μαζί με τον κόσμο για να πάμε καλύτερα. Περιμένουμε να έχουμε έναν δεύτερο γύρο όπως τελείωσαμε τον πρώτο. Δεν φοβόμαστε και πάμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια μαζί με τον κόσμο μας. Αν έχουμε υγεία και τύχη θα πάμε πολύ καλά.

Για τον συνεργασία του με τον Σα Πίντο…

Θέλει μια νοοτροπία μέσα στην ομάδα. Κάθε παίχτης είναι μαχητής. Ήταν ένα είδωλο για μένα και χαίρομαι που κάνω προπόνηση μαζί του. Μου δίνει όρεξη, είναι πάνω από μας και κάνει καλή προπόνηση και αυτό βγαίνει και  στο παιχνίδι. Είναι αυθεντικός μάγκας και προπονητής και είναι κύριος που αγαπάει την δουλειά του. Όταν κάποιος αγαπάει την δουλειά την μεταδίδει και στους άλλους και κάνουμε καλά την δουλειά μας όλοι όπως πρέπει. Έχει την τρέλα του ποδοσφαίρου, θέλει να νικάει συνέχεια και πονάει πολύ όταν χάνει και αυτό το έχει περάσει στην ομάδα.

Για την παρουσία του ίδιου στην ομάδα…

Εγώ πάντα δουλεύω σκληρά και ήρθα στην ομάδα με την νοοτροπία για να πάρει νίκες. Πιστεύω πως και στο παιχνίδια κάνω ότι μπορώ.  Έχω  δουλέψει καλά στις προπονήσει αλλά και ατομικά και περίμενα την ευκαιρία μου. Έχω φάει χόρτο όσο δεν έπαιζα και Δόξα τον Θεό η ομάδα πάει καλά και νομίζω ήταν ένα μεγάλο βήμα για εμένα άλλα και την ομάδα το διπλό στη Ριζούπολη με τον Απόλλων. Βοήθησε πολύ και εμένα και την ομάδα.

Για τους στόχους του ΟΦΗ…

Στόχος είναι να πάμε καλύτερα γιατί αυτό θέλει ο Σα Πίντο όπως και εμείς. Στόχος είναι πάντα το νίκη, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο για την ιστορία του ΟΦΗ που πρέπει να την κρατάμε ψηλά. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να νικάμε και πρέπει να συνεχίσουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια και σίγουρα δεν θα έχουμε πρόβλημα και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να πάει πιο ψηλά.

Για τα όσα βίωσε στα Πηγάδια στην αναμέτρηση με την Ξάνθη…

Εγώ έχω την εμπειρία στην Ελλάδα σε τέτοιες καταστάσεις και δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ όταν όλοι βλέπουν τι γίνεται. Έχουμε την τρέλα να νικήσουμε και το θέλαμε οπωσδήποτε και είναι δύσκολο όταν κάνεις σωστά την δουλειά σου και δεν το κάνει ο διαιτητής. Είναι ντροπή να γίνεται αυτό και δεν μπορεί ο διαιτητής να κάνει πλάκα με εμάς. Μακάρι να μην ξαναγίνουν τέτοια πράγματα. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook