Ζόρο: “Ο ΟΦΗ έχει μεγάλες δυνατότητες”

Ο Μαρκ Ζόρο μίλησε στον Athletic Radio 104,2 εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητες του ΟΦΗ για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

O 30χρονος στόπερ του ΟΦΗ μιλάει στο Gentikoule για όλους και για όλα κάνοντας το “ταμείο” του πρώτου γύρου ενώ παράλληλα δεν κρύβει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας κάνοντας λόγο για έναν ακόμα καλύτερο, δεύτερο, γύρο στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρκ Ζόρο

Για την παρουσία του ΟΦΗ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: “Την πρώτη φορά που ήρθα στον ΟΦΗ και η ομάδα περνούσε δύσκολες στιγμές, μιλούσα με τους ανθρώπους και τους φιλάθλους του. Τους έλεγα ότι ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες και χρειαζόταν λίγο χρόνο για να δείξει τις δυνατότητες του. Τώρα αυτό φαίνεται. Ο ΟΦΗ έχει ποιότητα και δυνατότητες για να πάει ψηλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους 21 βαθμούς που συγκεντρώσαμε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα και πολλές δυνατότητες. Τώρα, αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο”.

Για όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Ξάνθη: “Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι της Ξάνθης επειδή στο ποδόσφαιρο πρέπει να κρατάς μόνο τις όμορφες στιγμές. Όλοι γνωρίζουν τα λάθη του διαιτητή. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και εγώ θέλω να κρατάω τις καλές στιγμές από τον ΟΦΗ. Τώρα πρέπει να βλέπουμε μπροστά και να σκεφτόμαστε το μέλλον. Αν θέλουμε να πάει ψηλά ο ΟΦΗ, θα πρέπει να σκεφτόμαστε την σκληρή δουλειά, την προσπάθεια για να γινόμαστε καλύτεροι και πως η ομάδα θα πηγαίνει καλύτερα στο πρωτάθλημα”.

Για όλα όσα έχει ζήσει με τον ΟΦΗ μέχρι τώρα: “Ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε καλή δουλειά όμως δυστυχώς δεν είχε φέρει καλά αποτελέσματα. Όμως, ήταν καλός προπονητής και εγώ τον συμπαθούσα. Τώρα έχουμε νέο προπονητή που δουλεύει πάρα πολύ και θέλει τον ΟΦΗ να είναι μια μαχητική ομάδα με παίκτες – μαχητές. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να βοηθούν τον ΟΦΗ αλλά και τον πρόεδρο του. Είναι ωραίος τύπος, αγαπάει την ομάδα και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο για τον ΟΦΗ. Όλος ο κόσμος στο Ηράκλειο πρέπει να τον βοηθήσει για να πάει ψηλά τον ΟΦΗ”.

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: “O κόσμος του ΟΦΗ είναι οι 12ος παίκτης της ομάδας. Θυμάμαι όταν ήρθαν στο αθλητικό κέντρο και μάλωναν με τους παίκτες. Όμως, κάτι τέτοιο δείχνει πάθος και αγάπη για την ομάδα. Για εμένα είναι καλό αυτό. Δείχνει αγάπη προς την ομάδα και ότι έχουν απαιτήσεις από όλους μας. Τώρα, είναι χαρούμενοι και αυτό είναι που μετράει”.

Για το μέλλον του ΟΦΗ και τις δυνατότητες που έχει η ομάδα: “Αν δεν πίστευα στην δουλειά μου, δεν ήταν απαραίτητο να την κάνω κιόλας. Η ομάδα και εγώ δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο και για να δούμε ψηλά τον ΟΦΗ. Θέλουμε μαζί με τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν το καλύτερο για τον ΟΦΗ και να την δούμε ψηλά ώστε να είναι χαρούμενοι όλοι οι κάτοικοι αυτής της πόλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook