Tελευταία μέρα ξεκούρασης στον ΟΦΗ

Την Κυριακή επιστρέφουν οι παίκτες στις προπονήσεις και έχουν όλο τον χρόνο να προετοιμαστούν για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στις 5 Γενάρη.

Ξεκούραση τέλος για τον ΟΦΗ την Κυριακή αφού μετά την άδεια μίας βδομάδας που δόθηκε στους παίκτες για να περάσουν με τις οικογένειες τους τις Γιορτές, άπαντες επιστρέφουν στην βάση τους.

Έτσι από αύριο ουσιαστικά θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο που θα γίνει στην Ν. Σμύρνη στις 5 Ιανουαρίου.

Εντωμεταξύ, τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν και εξελίξεις όσο αφορά τις αφίξεις αλλά και τις αποχωρήσεις παικτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός Σα Πίντο είναι αυτός που θα κινήσει τα νήματα και ο ΟΦΗ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ και να ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή, με έναν κεντρικό χαφ αν υπάρξει κάποια καλή περίπτωση, αλλά και στα άκρα της επίθεσης.

Παρελθόν πρόκειται να αποτελέσουν οι Νιμανί, Σβασίγια και Γκαλέτι.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν και συζητήσεις με παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ (Περογαβράκης, Μακρής, Παπάζογλου και Λάμπρόπουλος) των οποιών τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι ώστε να γίνουν οι λεγόμενες “εσωτερικές μεταγραφές” στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook