Έφτασε η ώρα της επιστροφής στις προπονήσεις

Ενώ σε λίγες μέρες που ξεκινάει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ.

Και επίσημα τέλος λαμβάνουν σήμερα οι διακοπές των Χριστουγέννων για τους παίκτες του ΟΦΗ αφού άπαντες επιστρέφουν στην βάση τους και βάζουν τα… κεφάλια μέσα ενόψει Πανιωνίου.

Οκτώ μέρες ξεκούρασης ήταν αρκετές για να γεμίσουν οι μπαταρίες και να ηρεμήσει το μυαλό ωστόσο στον ΟΦΗ ξέρουν πολύ καλά οτι ένα δυναμικό ξεκίνημα με διπλό στην Ν. Σμύρνη στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα για την δύσκολη συνέχεια.

Έτσι σήμερα θα υπάρξει προπόνηση και ουσιαστικά θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο που θα γίνει την επόμενη Κυριακή και που θα χάσει ο τιμωρημένος Κουτσιανικούλης.

Παράλληλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία πιο ξεκάθαρη τροχία και οι μεταγραφικές εξελίξεις αφού η Κρητική ομάδα αναμένεται να κάνει διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη.

Ο Σα Πίντο έχει εντοπίσει τις ανάγκες της ομάδας και από βδομάδα αναμένεται να αρχίσουν να δρομολογούνται οι εξελίξεις και όταν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και επίσημα θα λάβουν πιο ξεκάθαρη μορφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook