Συνεχείς προπονήσεις και την Τετάρτη με κόσμο

Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς η προπόνηση θα γίνει στις 17.00 στο “Γεντί Κουλέ “και έπειτα από επιθυμία του Σα Πίντο θα είναι ανοικτή για τον κόσμο.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες, με διπλή προπόνηση οι παίκτες του ΟΦΗ μετά την άδεια που είχαν για τα Χριστούγεννα και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη.

Το πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης δεν παρακολούθησαν ο Περογαμβράκης που έχει προσβληθεί από ίωση και είναι κλινήρης και ο Μακουκούλα που έχει μία ημέρα επιπλέον άδεια.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν και σήμερα δύο φορές αφού έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 10 το πρωί και μία ακόμα στις 5 το απόγευμα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς υπάρχει προπόνηση το πρωί (10) ενώ την Τετάρτη ημέρα της Πρωτοχρονιάς η προπόνηση θα γίνει στις 17.00 στο Γεντί Κουλέ και έπειτα από επιθυμία του προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο θα είναι ανοικτή για τον κόσμο.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο πρωί στις 10.

Εντωμεταξύ, σε εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα η χορηγός εταιρεία «Ασφάλειες ΚΡΗΤΗ» θα παραβρεθούν ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προκειμένου να μοιράσουν δώρα σε παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 το μεσημέρι στην κλινική αιματολογίας και ογκολογίας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ.

Τέλος, στην χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μετόχων συζητήθηκε το θέμα των μετοχών και η εκμετάλλευση του σήματος και αποφασίστηκαν να συζητηθούν (από πλευράς του Συλλόγου Μετόχων) στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook