Μαζί με τον κόσμο του ξεκίνησε την χρονιά ο ΟΦΗ

Στην ανοικτή προπόνηση που έγινε στο “Γεντί Κουλέ” βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές.

Ποδαρικό στο “Γεντί Κουλε” με τον κόσμο στο πλευρό του έκανε την Πρωτοχρονιά ο ΟΦΗ.

Με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες ξεκίνησε η χρονιά για τον ΟΦΗ με την ανοικτή προπόνηση που έγινε στο κεντρικό γήπεδο.

Πριν την έναρξη της προπόνησης στα αποδυτήρια βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές δίνοντας τους ταυτόχρονα και ως δώρο ένα γούρι με το σήμα του ΟΦΗ.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειες σας χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Το 2014 που μπήκε θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλα τα επίπεδα.

Μα πάνω από όλα θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μια οικογένεια.

Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας και παρά τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν θα πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάμε ακόμα πιο ψηλά τον ΟΦΗ».

Αναφορικά με την προπόνηση δεν πήρε μέρος ο αδειούχος Μακουκούλα που λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την πατρίδα του και ο Φραγκουλάκης που έκανε θεραπεία.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως παιχνίδια με μπάλα.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 10 το πρωί στο ΒΑΚ ενόψει του Κυραικάτικου αγώνα στην Ν. Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook