Την “ψάχνει” για Αντίγια ο ΟΦΗ;

Σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL ο ΟΦΗ έχει στόχαστρο του τον 24χρονο διεθνή Γκανέζο περιφερειακό επιθετικό Ντομινίκ Αντίγια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL ο ΟΦΗ έχει στόχαστρο του τον 24χρονο διεθνή Γκανέζο περιφερειακό επιθετικό Ντομινίκ Αντίγια.

OΦΗ ψάχνεται μεταγραφικά και στην ομάδα αναζητούν σίγουρα ένα στόπερ και ένα εξτρέμ μετά και την προσεχή λύση της συνεργασίας με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι.  Η εφημερίδα Goal κάνει λόγο για ενδιαφέρον τουΟΦΗ για τον Ντομινίκ Αντίγια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ουκρανική Άρσεναλ Κιέβου λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.Ο Αντίγια έχει παίξει στην Μίλαν ενώ το 2009 βγήκε MVP στο παγκόσμιο κύπελλο νέων.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Από τη στιγμή που στον ΟΦΗ ξεκαθάρισαν σε τι στοχεύουν μεταγραφικά, πλέον άρχισαν να επικεντρώνονται σε ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί, με τιςθέσειε του στόπερ και του εξτρέμ να είναι αυτές που αποτελούν προτεραιότητα. Χθεσινοβραδινές πληροφορία ήθελαν τους Ηράκλειώτες (δεν είναι η μοναδική ελληνική ομάδα) να ασχολούνται με τον 24χρονο διεθνή Γκανέζο περιφερειακό επιθετικό Ντομινίκ Αντίγια, ο oποίος έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Αρσεναλ Κιέβου που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης. Ο Αντίγια είναι εν ενεργεία διεθνής με την Γκάνα (έχει προκριθεί στο Μουντιάλ ins Βραζιλίας) ενώ ήταν και στην αποστολή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Το 2009 ήταν μέλος της  εθνικής Γκάνας U-20 που σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας αναδειχθεί 1ος σκόρερ! Το 2010 τον αγόρασε η Μίλαν απο όπου δόθηκε δανεικos σε Ρετζίνα, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Καρσίγιακα Τουρκίας και Αρσεναλ Κιέβου (τον αγόρασε to καλοκαίρι του 2012 για τρία χρόνια). 0 Αντίγια, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, πέρυσι είχε 35 συμμετοχές και 7 γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook