Σα Πίντο: “Το μόνο που κρατάω είναι ότι δεν χάσαμε”

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την ισοπαλία στην Ν. Σμύρνη αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας του.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ξεκίνησε την αναφορά του από τον θάνατο του μεγάλου Εουσέμπιο και στην συνέχεια τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από το “Χ” και όχι από την εικόνα της ομάδας του.

  • Αναλυτικά όσα είπε ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το 0-0 με τον Πανιώνιο

Για τον θάνατο του τεράστιου Εουσέμπιο: “Πρώτα από όλα θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου προς την οικογένεια του Εουσέμπιο, καλύτερου ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Πορτογαλίας με πολλούς τίτλους. Ήταν φίλος μου, πάντα βοηθούσε τους μικρότερους παίκτες όταν ήταν στην εθνική ομάδα. Ένα σημείο αναφοράς για όλους μας στην Πορτογαλία και για όλο τον κόσμο που αγαπούσε το ποδόσφαιρο που πλέον είναι φτωχότερο. Προσωπικότητες και άνθρωποι σαν τον Εουσέμπιο κάνουν την διαφορά στο ποδόσφαιρο”.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο πρόσθεσε λέγοντας ότι: “Δεν είμαι ευχαριστημένος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε χώρο να παίξουμε αλλά δεν γνωρίζαμε πως να εκμεταλλευτούμε. Παίξαμε με μια καλή ομάδα που διαθέτει παίκτες με ταλέντο. Πολύ καλή ομάδα σε όλους τους τομείς και ήταν καλύτερη από εμάς στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε κάποιες καταστάσεις, αναδιοργανώσαμε την ομάδα, προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περίοχη. Ήταν διαφορετική η συμπεριφορά μας και είχαμε ένα καλύτερο δεύτερο ημίχρονο από ότι το πρώτο όμως δεν ήταν αρκετό αυτό το γεγονός για να μείνω ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Το μόνο που κρατάω είναι ότι δεν χάσαμε και ένας βαθμός, είναι ένας βαθμός. Το αποτέλεσμα είναι σωστό και δίκαιο” ενώ για τον τραυματισμό του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς πρόσθεσε λέγοντας ότι “δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα γίνει, θα μάθουμε μέσα στις επόμενες 48 ώρες”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook