Σε πρώτο πλάνο Βέροια και μεταγραφές

Την προσοχή του στο ματς του Σαββάτου έχει στρέψει ο ΟΦΗ ενώ αναζητούνται λύσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Και ενώ συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Σαββατιάτικο ματς με την Βέροια στο “Γεντί Κουλέ” τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Σε πρώτο πλάνο είναι το ματς της 19ης αγωνιστικής όμως και το μεταγραφικό κομμάτι είναι προτεραιότητα γι΄αυτό και στον ΟΦΗ έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές τους ώστε η ομάδα να ενισχυθεί τον Γενάρη.

Χθες έγινε προπόνηση το πρωί στο ΒΑΚ και στο πρόγραμμα δεν πήρε μέρος ο Παπάζογλου που έκανε θεραπεία καθώς έχει ένα αιμάτωμα στην γάμπα από χτύπημα αντιπάλου και ο Μακουκούλα που αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από την άδεια που έχει για προσωπικούς λόγους.

Επίσης δεν προπονήθηκε και ο Κάλαιτζιτς που όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, έχει υποστεί θλάση Α΄ βαθμού στον δικέφαλο και η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες αλλά δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ο Φραγκουλάκης ακολούθησε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος και μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην δράση.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί στις 10.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook