Βιτώρος: “Nα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψω καλύτερος στον ΟΦΗ”

Ο Γιάννης Βιτώρος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την σιγουριά του πως θα επιστρέψει καλύτερος στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βιτώρος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή…

Για την απόφαση του να πάει στον ΠΑΟΚ

Μου έκανα την πρόταση από τον Κρουσσώνα και νομίζω πως ήταν καλύτερο για μένα να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και να επιστρέψω καλύτερος του χρόνου. Ο κ.Σηφάκης έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον ΟΦΗ και πιστεύω να πάρω πράγματα από αυτόν και να επιστρέψω δυνατότερος. 

Για την φετινή σεζόν…

Μου έχει αφήσει μια πικρία γιατί αλλιώς τα περίμενα. Είχα προοπτικές και πίστεψα πως θα βοηθήσω την ομάδα. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένεις. Δεν ήμουν στις επιλογές του προπονητή και έτσι κατέβαινα  και έπαιζα στους νέους. Νομίζω  ήταν ότι καλύτερο να πάω στον Κρουσσώνα.Το θετικό είναι πως έχω παιχνίδια στα πόδια μου στην Κ20 και ευχαριστώ τον κ. Βολονάκη που με βοήθησε σε αυτό. 

Για τα διαφορετικά πρόσωπα που έχει δείξει ο ΟΦΗ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα…

Πίστευα και πιστεύω στην ομάδα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις το γίνεται. Έχει φανεί η δουλειά του Σα Πίντο και πιστεύω θα πάει η ομάδα καλύτερα. Στην αρχή υπήρχε έντονη αμφισβήτηση. Ήμουν στην προετοιμασία και θεωρούσα πως η ομάδα θα πάει καλύτερα αλλά και πάλι πιστεύω πως θα πάει καλύτερα και δεν τελείωσε τίποτα ακόμα.

Για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα…

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να είμαι έτοιμος του χρόνου να αντεπεξέλθω και να φανώ στα μάτια του προπονητή και να είμαι στα πλάνα του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook