Ήττα – πισωγύρισμα για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ γνώρισε μια ήττα – πισωγύρισμα από την Βέροια πραγματοποιώντας μια πολύ κακή εμφάνιση ενώ έχασε για την Πέμπτη Ζόρο, Μπούρμπο που αποβλήθηκαν!

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με μοναδικό νέο πρόσωπο στην 11αδα τον Βερόν ενώ οι υπόλοιποι 10 ήταν οι ίδιοι που ξεκίνησαν και κόντρα στη Νέα Σμύρνη. Ο Αργεντινός έδωσε ποιότητα στην μεσαία γραμμή ωστόσο δεν είχε συμπαραστάτες στον δημιουργικό τομέα με αποτέλεσμα η Βέροια να κρατάει εύκολα το μηδέν.

Η ώρα περνούσε με τον ΟΦΗ να έχει την απόλυτη κατοχή της μπάλας όμως δεν είχε την απαιτούμενη φαντασία αλλά και το καθαρό μυαλό που απαιτούνταν για να διασπάσει την αμυντική γραμμή της Βέροιας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα και κατά συνέπεια πέρασε απαρατήρητο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Περογαμβράκης έκανε το γυριστό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

Η Βέροια απειλούσε μόνο με στημένες φάσεις χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με το πλασέ του Μπεν να πηγαίνει στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

Ο Σα Πίντο πέρασε στο παιχνίδι Λαμπρόπουλο, Μπανούση προκειμένου να φρεσκάρει την μεσαία γραμμή του ΟΦΗ και προς στιγμήν το πέτυχε. Ο ΟΦΗ είχε ένα καλό 10λεπτο όπου πίεσε την Βέροια όμως δεν υπήρξε συνέχεια.

Το παιχνίδι μπήκε στο τελευταίο 10λεπτο και ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν μπορούσε να σκοράρει αλλά χάνει και 2 παίκτες καθώς αποβάλλονται – δίκαια – οι Μπούρμπος, Ζόρο με τον δεύτερο να κάνει αστείο λάθος και να δέχεται την απευθείας κόκκινη κάρτα!

Με τον ΟΦΗ να παίζει με 9 παίκτες, η Βέροια σκόραρε στην επόμενη φάση όταν ο Μπεν βγήκε μόνος απέναντι στον Φερνάντεζ και πλασάροντας έκανε το 0-1!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook