Προσκεκλημένος τους Πανεπιστημίου Σπάρτης ο Πάνος Κοτσαΐτης

To Πανεπιστήμιο Σπάρτης, προσκάλεσε τον Εμπορικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ, Πάνο Κατσαϊτη, να μιλήσει στους φοιτητές για τον ΟΦΗ και το αθλητικό μάρκετινγκ.

Μια ιδιαίτερη τιμή για τον ΟΦΗ, καθώς τα βήματα προόδου που κάνει κέντρισαν το ενδιαφέρον ενός Πανεπιστημίου, το οποίο προσκάλεσε τον Εμπορικό Διευθυντή της ΠΑΕ να αναλύσει της ενέργειες για την αύξηση τον εσόδων της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ

To Πανεπιστήμιο Σπάρτης, και ειδικότερα το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και ο σύλλογος φοιτητών, προσκάλεσαν τον Εμπορικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ, Πάνο Κατσαϊτη, να μιλήσει στους φοιτητές για τον ΟΦΗ και το αθλητικό μάρκετινγκ.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στο κεντρικό αμφιθέατρο της σχολής στο πλαίσιο των μαθημάτων “Οργάνωση Επαγγελματικών Αθλημάτων” και “Οργάνωση Ομαδικών Αθλημάτων”.

Η παρουσίαση θα έχει ως θέμα την “Εμπορική Πολιτική της ΠΑΕ ΟΦΗ για το έτος 2013-2014”. Στην ομιλία του ο κ Κατσαϊτης θα παρουσιάσει τις ενέργειες που έγιναν σχετικά με την αύξηση των εσόδων της ΠΑΕ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την πολιτική για τα εισιτήρια διαρκείας που φέτος ξεπέρασαν τις 3.000, την δημιουργία της πλατφόρμας ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων, την προσέλκυση 63 εταιρειών στο χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ και την διάθεση στην αγορά του νερού ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook