Κύπελλο, Πλατανιάς και… μεταγραφές

Τα δύο προσεχή ματς, με Καλλονή την Πέμπτη για το Κύπελλο και Πλατανιά την Δευτέρα για το πρωτάθλημα, αλλά και οι μεταγραφικές κινήσεις που αναμένονται να γίνουν είναι σε πρώτο πλάνο στον ΟΦΗ αυτήν την βδομάδα.

Όλα πήγαν στραβά και ανάποδα στον ΟΦΗ στο ματς με την Βέροια όπου γνώρισε για πρώτη φορά την ήττα στο “Γεντί Κουλέ” με 0-1.

Στην Κρητική ομάδα όμως θα πρέπει να ξεχάσουν την ήττα αυτή και έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στα δύο επόμενα ματς με Καλλονή και Πλατανιά σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο και ψάχνει την ανατροπή, της ήττας του με 0-1 στο πρώτο ματς,  κόντρα στην Καλλονή την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Σε ένα ματς όπου θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μπούρμπου και Ζόρο που αμφότεροι αποβλήθηκαν το περασμ,ένο Σάββατο στο ματς με την Βέροια.

Και στην συνέχεια αναζητάει την νίκη στο Κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά του Νίκου Αναστόπουλου στα Περβόλια την προσεχή Δευτέρα.

Την τρέχουσα βδομάδα αναμένεται να έχουμε και εξελίξεις όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο χωρίς να υπάρχει κάτι νεώτερο σχετικά με τα ονόματα που έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί το τελευταίο διάτημα και αφορούν παίκτες που γνωρίζουμε (Σίσιτς) από το παρελθόν ή θα μάθουμε (προερχόμενοι ενδεχομένως από την Πορτογαλική αγορά).

Με προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στο ΒΑΚ ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ.  Στο πρόγραμμα πήρε κανονικά μέρος ο Φραγκουλάκης, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Κάλαϊτζιτς και Δασκαλάκης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Εντωμεταξύ, ο Μακουκούλα επέστρεψε στην Κρήτη (!!) και φυσικά έχει ληθεί σε απολογία για την απουσία του και μένει να φανεί αν θα μπει ένα πρόωρο τέλος στην παρουσία του στον ΟΦΗ ή θα πείσει τους παράγοντες της ομάδας ότι υπήρχε σοβαρός λόγος που απουσίαζε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook