Πρώτα η Καλλονή και μετά ο Πλατανιάς

Ένα – ένα βλέπουν τα ματς στον ΟΦΗ, που προετοιμάζεται για τα δύο σημαντικά ματς που δίνει σε Κύπελλο και πρωτάθλημα μέσα σε λίγες μέρες.

Φορτωμένο είναι το πρόγραμμα του ΟΦΗ τις προσεχείς μέρες αφού έχει διπλή υποχρέωση σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Η αρχή θα γίνει την προσεχή Πέμπτη όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο ΟΑΚΑ, την Καλλονή με στόχο την ανατροπή του 0-1 του πρώτου αγώνα και την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Στην συνέχεια, την προσεχή Δευτέρα αγωνίζεται στα Χανιά με τον Πλατανιά σε ένα Κρητικό ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον κόντρα στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την ήττα με κακή εμφάνιση στο ματς με την Βέροια και με την ψυχολογία σε κακό σημείο όμως έχει μπροστά του δύο σημαντικές αναμετρήσεις και δεν υπάρχει χρόνος για.. δάκρυα.

Θέλει να μείνει ζωντανός στο Κύπελλο, αν και δεν θα έχει στο ματς αυτό τους τιμωρημένους Μπούρμπο και Ζόρο, αλλά και να ρεφάρει την ήττα του περασμένου Σαββάτου στο ματς στα Περβόλια σε ένα αγώαν έξι βαθμών.

Σκέφτεται κάθε ματς ξεχωριστά και αρχικά τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με την προετοιμασία του να συνεχίζεται κανονικά.

Το χθεσινό πρόγραμμα που περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής παρακολούθησε κανονικά ο Κάλαϊτζιτς σε αντίθεση με τους Φραγκουλάκη (ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις) και Δασκαλάκη που έκαναν θεραπεία.

Νέα προπόνηση θα γίνει και σήμερα το πρωί, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, ημέρα που θα «πετάξει» και η αποστολή για την Αθήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook