Για την ανατροπή στο ΟΑΚΑ

Ο ΟΦΗ αγωνίζεται στις 17:00 (LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) με την Καλλονή και καλείται να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται στην Αθήνα και θα αγωνιστούν σήμερα με σκοπό να ανατρέψουν το 0-1 του πρώτου αγώνα.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον ΟΦΗ που μετράει σημαντικές απουσίες για την σημερινή αναμέτρηση και καλείται να τις ξεπεράσει και αυτές. Ο Σα Πίντο δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Μπούρμπο, Ζόρο και Κουτσιανικούλη, ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης και οι Αργιμάκης, Μακουκούλα.

Μέσα στην αποστολή βρίσκεται ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο και μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν στην αποστολή είναι οι: Φερναντέζ, Γιαγκιόζης, Φαζός, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Ζε, Λαμπρόπουλος, Παπάζογλου, Ροβίθης, Περογαμβράκης, Όγιος, Κυζιρίδης και Μπανούσης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, οι τιμωρημένοι Μπούρμπος, Ζόρο, Κουτσιανικούλης και οι Αργιμάκης, Μακουκούλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook