ΟΜΑΔΑ με πολλά κιλά και πανάξια πρόκριση στους “8”!

Ένας τεράστιος ΟΦΗ που δεν κώλωσε ούτε σε προβλήματα, ούτε σε απουσίες κέρδισε 0-2 την Καλλονή με Περογαμβράκη, Παπάζογλου και προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Σα Πίντο ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Δαμιανάκη στο κεντρο της άμυνας και ο 18χρονος στόπερ τον δικαίωσε για την επιλογή του πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο ΟΦΗ έχοντας στην πλάτη το γκολ του πρώτου αγώνα, έδειξε να προσέχει και τα νώτα του ώστε να μην δυσκολέψει η προσπάθεια της πρόκρισης. Η Καλλονή έκλεισε τους διαδρόμους προς την περιοχή του Σιδεράκη και έπαιζε αμυντικά πάγων όντας συνεχώς τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Ο ΟΦΗ την ίδια ώρα δεν μπορούσε να απειλήσει ενώ δεν κρατούσε και μπάλα με αποτέλεσμα να περάσει αναίμακτα το πρώτο 30λεπτο. Μετά την πρώτη μισή ώρα κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο. Όμως και πάλι φάσεις δεν δημιουργούσε. Στο 42′ ο Σιδεράκης έδιωξε το μακρινό σουτ του Μιλιάζες και ένα λεπτό μετά έγινε η σπουδαιότερη φάση του ημιχρόνου όταν ο Τριτσώνης αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι του Λεάντρο στην κεφαλιά του Όγιος.

Ο ΟΦΗ έπαιξε πανέξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σα Πίντο να κάνει ένα φοβερό κοουτσάρισμα αλλάζοντας την τροπή του αγώνα με τις αλλαγές του. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε κίνηση ματ περνώντας στο παιχνίδι τον Ροβύθη αντί του θετικού Όγιος και ο 21χρονος επιθετικός έδωσε άλλη πνοή στην επίθεση του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος στο δεύτερο ημίχρονο και πίεζε συνεχώς την Καλλονή και στο 80’ με άπιαστη κεφαλιά του Περογαμβράκη ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στην παράταση ο ΟΦΗ ήταν πολύ ανώτερος και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο 107’ με γκολ του Παπάζογλου δείχνοντας ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψυχή και χαρακτήρα ΜΕΓΑΛΗΣ ομάδας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook