Κρητική “μάχη” στα Περιβόλια

Πλατανιάς και ΟΦΗ διασταυρώνουν τα ξίφη τους και θέλουν αμφότεροι τη νίκη, η οποία θα τους απομακρύνει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Πλατανιας με 19 βαθμούς θέλει πάση θυσία να πάρει βαθμούς καθώς η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και αποτελεί επιτακτική ανάγκη να ανασάνει.

Έχοντας αρκετούς από τους νέους παίκτες στην διάθεση του ο τεχνικός του Πλατανιά σκοπεύει να παρατάξει μια “φρέσκια” ενδεκάδα, θέλοντας να “πληγώσει την πρώην ομάδα του.

Στην αποστολή του Πλατανιά βρίσκεται  και ο Κώστας Καζναφέρης που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ενώ αμφίβολος είναι ο Τόρες.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Βλαχοδήμος, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ινκούμ, Καζναφέρης, Κατάι, Μενδρινός, Μπέλιτς, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Σιώπης, Σούκιας, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Φαΐσκα, Φερνάντες.

Aπό την άλλη ο ΟΦΗ, με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου επί της Καλλονής θέλει να πετύχει ότι και πέρσι και να φύγει θριαμβευτής από τα Περιβόλια.

Με τον Σα Πίντο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, ο ΟΦΗ πάει στα Περιβόλια με τον Πορτογάλο τεχνικό να παίρνει στην αποστολή 20 παίκτες. Ζόρο και Μπούρμπος επιστρέφουν στην διάθεση του Σα Πίντο και πιθανότατα και στην 11άδα.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Φερνάντες, Στάθης, Μονιάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Ζε, Περογαμβράκης, Όγιος, Παπάζογλου, Ροβίθης, Μπανούσης και Σίσιτς.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook