Άλωσε τα Περιβόλια ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πέρασε από τα Περιβόλια καθώς επικράτησε άνετα με 0-2 του Πλατανιά. Γιόρτασε τα γενέθλια του με γκολάρα ο Περογαμβράκης, το άλλο ο φοβερός σήμερα Ζε Εντουάρντο.

Ο ΟΦΗ πέρασε από τα Περιβόλια καθώς επικράτησε άνετα με 0-2 του Πλατανιά. Γιόρτασε τα γενέθλια του με γκολάρα ο Περογαμβράκης, το άλλο ο φοβερός σήμερα Ζε Εντουάρντο.

Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης για τις δύο ομάδες, οι οποίες έδειξαν να προσέχουν περισσότερο τα νότα του κάτι που ήταν και φυσιολογικά αν κρίνει κανείς την αναγκαιότητα για βαθμούς.

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι έγινε στο 22΄ όταν ο Λαμπρόπουλος έκανε την σέντρα απο τα δεξιά, ο Γεωργαλλίδης έδιωξε ασταθώς και ο Τέτε προ του Παπάζογλου πρόλαβε να απομακρύνει.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Πλατανιά ήρθε στο 27΄ όταν το σουτ του Κατάι πέρασε λίγο άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στον γκολ όταν το σουτ του Μπούρμπου, έδιωξε σε κόρνερ ο Γεωργαλλίδης. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΟΦΗ και τελευταία στο πρώτο μέρος ήρθε στο 40΄, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαμπρόπουλο, ο Μακρής σε κενή εστία, έκανε την προβολή και  έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γεωργαλλίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές για τον ΟΦΗ, που στο 47΄ άνοιξε το σκορ με τον Περογαμβράκη να γιορτάζει τα γενέθλια του με γκολάρα! Ο Παπάζογλου με το κεφάλι βρήκε τον Περογαμβράκη και αυτός με έναν “κεραυνό” άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.

Ο Αναστόπουλος περνώντας στο ημίχρονο τον Μενδρινό και λίγο αργότερα τον Βλαχοδήμο προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, μάταια όμως. Το σουτ του Βλαχοδήμου δεν ανησύχησε στο 65΄ τον Φερνάντες που είδε την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 75΄ ο Ζε, στο καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του ΟΦΗ μετά την σέντρα του Λαμπρόπουλου, έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-2 για τον ΟΦΗ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταία σφύριγμα, με τον ΟΦΗ να παίρνει μια μεγάλη νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook