Σα Πίντο: “Ημασταν συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε”

O τεχνικός του ΟΦΗ παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τη νίκη και την εμφάνιση στα Χανιά και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στα Περιβόλια.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τη νίκη και την εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στον Πλατανιά (0-2) και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στα Περιβόλια. 

  • Aναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

“Παίξαμε ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα παιχνίδι ντέρμπι στην Κρήτη ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ. Ήταν δύο ομάδες που χρειαζόμασταν και οι δύο βαθμούς. ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με το πρώτο ημίχρονο ήταν στο να δούμε περισσότερο πως παίζει ο αντίπαλος με πολύ οργάνωση και τακτική και περιμέναμε να δούμε την κατάλληλη στιγμή για να πάμε στην κόντρα και να πάμε στο γκολ. Δεν μπορούσαμε να έχουμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε και ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καλλονή στο κύπελλο που παίξαμε 120 λεπτά και ήταν δύσκολο για μας. Περιμέναμε τον Πλατανιά να πρεσάρει στα πρώτα λεπτά για να πετύχει κάποιο γκολ. Κοιτάγαμε περισσότερο να κρατάμε τον χώρο μας και να μην δώσουμε χώρο στον Πλατανιά. Γνωρίζαμε πως παίζανε με μεγάλες μπαλιές στο Μπέλιτς και τον Κατάι προσπαθώντας να πάνε στο ένας εναντίον ενός και καταφέραμε να μην γίνει αυτό. Ξέραμε πως παίζαν και με μεγάλες μπαλιές στο Τόρες για να σπάει την μπάλα, όμως ήμασταν πολύ διαβασμένοι και δεν απειληθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε στο επιθετικό κομμάτι και ήμασταν το ίδιο καλά αμυντικά. Ημασταν συγκεντρωμένοι καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες και να τις μετουσιώσουμε σε γκολ. Ήμασταν πιο ήρεμοι και κρατούσαμε μπάλα και μπορέσαμε να πετύχουμε και δύο γκολ. Αυτό θέλαμε να κάναμε και το πετύχαμε”.

Eρωτηθείς για το γεγονός πως ο ΟΦΗ μπόρεσε να ξεπεράσει την ήττα από την Βέροια κάνοντας δύο νίκες μέσα σε λίγες μέρες ο Σα Πίντο είπε:

“Δουλεύω με την ίδια γραμμή και πάντα θέλω να είμαι νικητής και κοιτάω να περνάω αυτό στους παίκτες. Εχουμε λίγες επιλογές αλλά παρά τα προβλήματα προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε. Έχουμε προβλήματα με κάρτες και τραυματισμούς και με ποδοσφαιριστές νέους σε ηλικία αλλά έχουμε πειθαρχία . Θα υπάρχει και κακή μέρα αλλά κοιτάμε να προσπερνάμε τα όποια προβλήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με του ποδοσφαιριστές που είναι επαγγελματίες και ξεπερνάνε τα προβλήματα”. 

Για το αν το κύπελλο αποτελεί στόχο για τον ΟΦΗ ο Σα Πίντο είπε:

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κάθε παιχνίδι που έρχεται. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολλά παιχνίδια και έρχονται τρεις εβδομάδες δύσκολες μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας πολύ και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας. 

Για το πως είδε τον Πλατανιά και αν τον περίμενε τόσο κακό ο Πορτογάλος τόνισε:

Εχω σεβασμό στον Πλατανιά και έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Εχει ειδικά κάποιους στις άκρες και στην επίθεση που εμείς δεν τους έχουμε. Σέβομαι όλες τις ομάδες με οποίαν και αν παίζουμε. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο για να κερδίσεις ότι μπορείς σε κάθε παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook