Μούτας: «Άριστα διαβασμένος ο ΟΦΗ»

Ο Δημήτρης Μούτας βρέθηκε στα Περιβόλια και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 σχολίασε την σπουδαία νίκη του ΟΦΗ επί του Πλατανιά ενώ στάθηκε στην ομοιογένεια που παρουσίασε το σύνολο ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ παρακολούθησε από κοντά την χθεσινή αναμέτρηση και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Μέσα και έξω από τα γήπεδα» με τους Μηνά Αλμπαντάκη και Τάσο Βαρδάκη ανέλυσε όσα έγιναν χθες στα Περιβόλια.

«Ο ΟΦΗ πατούσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο και πήρε μια πέρα ως πέρα δίκαιη νίκη. Η ψυχολογία ήταν ανεβασμένη, αν και είχε 120 λεπτά στα πόδια του ενώ ο Πλατανιάς προβληματίζει αρκετά και του λείπει η ομοιογένεια και το ομαδικό πνεύμα. Ο ΟΦΗ το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο Πλατανιάς ενώ έχει καλές μονάδες δείχνει να είναι ασύνδετος» ήταν το πρώτο σχόλιο του για την εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στην χθεσινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μούτας στον Athletic Radio 104,2

Για την συνολική εικόνα ΟΦΗ και Πλατανιά: «Σε γενικές γραμμές ο Πλατανιάς έκανε καλές κινήσεις και το καλοκαίρι αλλά αυτό που διακρίνω είναι ότι τώρα έχει χειροτερέψει η εικόνα του μέσα στο γήπεδο. Έμεινα έκπληκτος από την ομαδικότητα του ΟΦΗ που ήταν πολύ καλά στημένος και άριστα διαβασμένος μέσα στο γήπεδο. Ο ΟΦΗ πέτυχε μια σχετικά εύκολη νίκη και αυτό φαίνεται από την εικόνα του αγώνα».

Για τον τρόπο ανάπτυξης του ΟΦΗ: «Ο Παπάζογλου με το ύψος που έχει, είναι αναμενόμενο να πάρει τις κεφαλιές όμως το πιο σημαντικό είναι το που θα «σπάσει» την μπάλα και που θα την στείλει. Στον Παπάζογλου έπεσαν δύο αμυντικοί και ο Περογαμβράκης έκανε ένα τέλειο τελείωμα».

Για την παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει τον κόσμο του και χθες δεν κέρδισε μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην εξέδρα. Τα τελευταία χρόνια η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερη. Ίσως επειδή τότε ο ΟΦΗ δεν ζούσε την αγωνία που ζει τώρα. Νομίζω ότι αυτή η κατάσταση είναι ένα παραπάνω κίνητρο. Και τότε ο κόσμος ήταν ζεστός και πάντα ήταν ζεστός απέναντι στους ποδοσφαιριστές».

Για το αν θα κινδυνεύσουν ΟΦΗ, Πλατανιάς: «Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες δεν θα έχουν καμία σχέση με τον υποβιβασμό γιατί έχω δει πολύ χειρότερες ομάδες. Ο ΟΦΗ θα βελτιωθεί και άλλο, ήρθε ο Σίσιτς και στην συνέχεια θα δείξει καλύτερη εικόνα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Ένας είναι ο πρωταθλητής, κάποιες που διεκδικούν την είσοδο στους στα πλέι – οφ και άλλες που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό».

Για την παρουσία του στον Άρη: “Υπήρχαν πολλοί εξωδιοικητικοί παράγοντες και περίπου 30 άτομα που ήθελαν να κάνουν κουμάντο στην ομάδα. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τους παίκτες που θέλαμε λόγω της αδειοδότησης. Είναι πολύ δύσκολο να σωθεί με τους 12 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει. Στον Άρη θέλουν να κάνουν κουμάντο οι “πολλοί” και αυτό δυσκολεύει την κατάσταση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook