Χωρίς ανάσα…

“Καυτό” και γεμάτο ματς είναι το προσεχές διάστημα για τον ΟΦΗ. Καλείται να δώσει έξι ματς για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο σε ένα περίπου μήνα!

Ανάσα δεν θα προλάβουν να πάρουν οι παίκτες του ΟΦΗ το προσεχές διάστημα αφού υπάρχουν συνεχείς υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Με την νίκη επί της Καλλονής, ο ΟΦΗ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον θα δώσει τουλάχιστον δύο ματς ακόμα, τον Φλεβάρη, αν βέβαια δεν προχωρήσει περαιτέρω.

Επιπρόσθετα το τέλος του Γενάρη αλλά και όλος ο Φλεβάρης είναι γεμάτος δράση στην Σούπερ Λγκ.

Για να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Κατ΄αρχήν ο ΟΦΗ παίζει στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα την προσεχή Κυριακή για την 21η αγωνιστική. Μετά έχει υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο με το πρώτο ματς των πρoημιτελικών να ορίζεται την τελευταία βδομάδα του Γενάρη.

Ακολουθούν τρία σερί ματς για το πρωτάθλημα, με Παναθηναϊκό την 1η Φλεβάρη στο Ηράκλειο, με ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 5/2 και με Πανθρακικό στις 10/2 στο “Γεντί Κουλέ”.

Έπεται ο επαναληπτικός για το Κύπελλο, που εκκρεμεί η τελική ημερομηνία του και στην συνέχεια δύο ακόμα δύσκολα ματς για το πρωτάθλημα με Εργοτέλη στις 17/2 και Ολυμπιακό 22/2 στο Ηράκλειο.

Αν αυτό δεν είναι πρόγραμμα – Γολγοθάς τότε τι να πούμε…

Έξι ματς για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο σε ένα περίπου μήνα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook