Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία

Ο ΟΦΗ ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις τελευταίες δύο νίκες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Δύσκολο ματς περιμένει τον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική αφού φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη την προσεχη Κυριακή.

Βέβαια η ψυχολογία του είναι στα ύψη μετά τις δυο τελευταίες νίκες επί Καλλονής, για το Κύπελλο και τον Πλατανιά, στο πρωτάθλημα.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες το πρωί οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το ρεπό της Τρίτης.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στα Χανιά έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος οι Δασκαλάκης και Φραγκουλάκης που έκαναν θεραπεία.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί στις 10.

Εντωμεταξύ, έπειτα από απόφαση του προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο, οι Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς και Ζόρο που στο παιχνίδι των Χανίων συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής που θα τους επιβληθεί στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Εξάλλου, σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στο ΒΑΚ η βράβευση του Ζε Εντουάρντο που με ποσοστό 55,90% αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Την βράβευση του Ζε θα κάνει ο παλαιότερος υπάλληλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανόλης Τζιρίτας, στο πρόσωπο του οποίου η ΠΑΕ θέλει να τιμήσει όλους τους υπαλλήλους και τα στελέχη της εταιρείας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook