Ζε Εντουάρντο: “Nιώθω πολύ καλά στον ΟΦΗ”

Αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος άσος του ΟΦΗ μετά την βράβευσή του ως πολυτιμότερος παίκτης της 20ης αγωνιστικής.

Ο Ζε Εντουάρντο πήρε το βραβείο του MVP από τα χέρια του Μανώλη Τζιρίτα που δεν έκρυψε την συγκίνηση του αλλά και την (ευχάριστη) έκπληξη που ένιωσε όταν πληροφορήθηκε ότι θα είναι εκείνος που θα το παραδώσει.

“Δεν ξεκίνησα καλά, γίνομαι τώρα καλύτερος”

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο, εύχομαι να συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον ΟΦΗ στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Νιώθω πολύ καλά στον ΟΦΗ» ήταν τα πρώτα λόγια του Ζε Εντουάρντο αναφερόμενος στην ανάδειξη του σε MVP της αγωνιστικής ενώ στην συνέχεια ερωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα αλλά βελτιώνεται συνεχώς λέγοντας ότι «δεν ξεκίνησα τόσο καλά, αλλά τώρα τα πράγματα γίνονται καλύτερα όπως και εγώ νιώθω καλύτερα. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ, έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όλοι μαζί μπορούμε να γράψουμε ιστορία στην ομάδα».

Όσον αφορά το μέλλον του, μιας και είναι δανεικός από την Πάρμα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπογράμμισε ότι “ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, δουλεύω για να επιστρέψω στην Ιταλία ή και σε κάποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη” και κατέληξε στις δηλώσεις του μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής: “Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια καλή ομάδα, όπως και εμείς. Στόχος μας είναι να πάμε και να κερδίσουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook