“Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το Δ.Σ. για την μεγάλη τιμή…”

Υπηρετεί τον ΟΦΗ εδώ και 33 ολόκληρα χρόνια, όπου βρίσκεται πάντα στην… πίσω πόρτα ωστόσο η προσφορά του στην ομάδα είναι τεράστια και αδιαμφισβήτητη

Ο Μανώλης Τζιρίτας δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ να απονείμει ο ίδιος το βραβείο στον Ζε Εντουάρντο και είπε χαρακτηριστικά ότι: «Με μεγάλη περηφάνια τίμησα τον Ζε Εντουάρντο και θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον πρόεδρο και το Δ.Σ. για την μεγάλη τιμή που μας κάνει να τιμήσει στο πρόσωπο μου τους εργαζόμενους της ΠΑΕ σε όλα τα τμήματα που λειτουργούν αθόρυβα. Η αλήθεια είναι ότι εμείς κάνουμε μια δουλειά που δεν φαίνεται προς τα έξω, όμως είναι βασική δουλειά για να αποδώσει σωστά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είτε είναι υπάλληλος γραφείου, είτε είναι φροντιστής, είτε δουλεύει στα γήπεδα – όλοι εργάζονται ώστε να δουλεύει σωστά το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Παράλληλα, απάντησε και για την μεγάλη αύξηση των εισιτηρίων που παρουσιάζει ο ΟΦΗ κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς λέγοντας ότι: «Πιστεύω ότι ο κόσμος ανταποδίδει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από αυτό το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση. Δηλώνω κατηγορηματικά και πρέπει να το πιστέψει ο πλέον δύσπιστος ότι ο ΟΦΗ είναι μια καθαρή ομάδα όπου γίνεται μεγάλη και σωστή δουλειά από το ΔΣ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook