Διακάκης: “Έχει μεταμορφωθεί με Σα Πίντο ο ΟΦΗ”

O Tάκης Διακάκης παρακολούθησε το παιχνίδι του Πλατανιά με τον ΟΦΗ και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ανέλυσε τα όσα είδε στα Περιβόλια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Διακάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και στην εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Δευτέρας…

Σίγουρα είναι δίκαι και γιες ένα τόσο μεγάλης σημασίας παιχνίδι ο Πλατανιάς ήταν σκιά του εαυτού του. Από την αρχή καλύτερος ο ΟΦΗ σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδι. Μια ομάδα μεταμορφωμένη, με πάθος και καλή ψυχολογία και πειθαρχημένη. Μια τελείως διαφορετική εικόνα από τον ΟΦΗ που είχα δει στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Για την τακτική του ΟΦΗ…

Ο ΟΦΗ φαίνεται να ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχει τρεξίματα. Ξέρει τι γυρεύει και γενικά είναι μεταμορφωμένος Ήταν πολύ πειθαρχημένος, ρίσκαρε εκεί που έπρεπε, ήταν πολύ καλός αμυντικά, έβγαινε σωστά στην επίθεση και γενικά όλα τα παιδιά ήταν πολύ καλά. Πρέπει να ήταν από τις καλύτερες του εμφανίσεις φέτος και δεν υπήρχε παίκτης που να υστέρησε.

Για το γεγονός πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην τακτική του ΟΦΗ…

Είναι καθαρά δουλειά προπονητή. Ο ΟΦΗ ήταν μια ομάδα προβλέψιμη και τώρα είδα μια ομάδα άλλη. 

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα ο Σα Πίντο… 

Καταρχήν έχει δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές. Πριν δυο μήνες που είδα την ομάδα έπαιζαν οι ίδιοι. Τώρα βγάζουν αυτό που μπορούν. Με την ίδια ενδεκάδα ο ΟΦΗ δεν έβγαζε την εικόνα που έπρεπε. Με την ίδια ενδεκάδα τώρα την βγάζει. Νομίζω πως ο Πορτογάλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Για το αν περίμενε τόσο κακή εικόνα από τον Πλατανιά στο παιχνίδι της Δευτέρας…

Να σου πω την αλήθεια οχι. Σαν υλικό είναι καλύτερος από πέρσι αλλά δεν έχουν πάει πολλά πραγματα καλά. Περίμενα και με τον νέο προπονητή να άλλαζαν πράγματα αλλά δεν βλέπω να έχουν αλλάξει. Και οι νέοι παίκτες μέχρι να δέσουν θα είναι δύσκολο. Πρέπει να  κάνει ένα σημαντικό διπλό και να πάρει τα πάνω του. Ειναι μια υγιείς ομάδα και θα είναι καλό να μείνει στην κατηγορία. Σίγουρα αντιμετώπισε τακτικά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλα ο Πλατανιάς δεν προβλημάτισε τον ΟΦΗ. Από την στιγμή που έχανε, νομίζω πως έπρεπε να ρισκάρει και και να παίξει με 2 φορ.

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να κινδυνέψει ο ΟΦΗ στην συνέχεια του πρωταθλήματος…

Με τίποτα, έχει και την δύναμη της έδρας και  θα πάει ψηλά. Δεν νομίζω να διεκδικήσει να μπει στα πλέι οφ αλλά θα είναι κοντά σε αυτά και θα έχει μια άνετη παραμονή.

Για τον Γιάννη Πετράκη…

Ως κάποιο σημείο έδειξε πράγματα. Έγινε μια αδικία και νομίζω πως θα έπρεπε να έχουν την υπομονή να πάνε ως τέλος μαζί του στον Εργοτέλη. Είχα δει και το παιχνίδι στην Λειβαδιά με τον Εργοτέλη. Ήταν από τις ομάδες που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά είχε και πολλές ατυχίες με ατομικά λάθη που στοίχησαν. Ηταν μια ομάδα όμως που έπαιζε ποδόσφαιρο, με ταυτότητα. Είχε και κάποια προβλήματα με το τραυματισμό του Μπαμ Μπαμ και του Πελέ την φυγή και αποδυναμώθηκε.  Επειδη έφερε καλά αποτελέσματα στην αρχή και κακά στο τέλος έπρεπε να γίνει αυτό; Aν γινόταν το αντίθετο θα έφευγε; Ο Πετρακής είναι ένα κόσμημα για το ποδόσφαιρο και νομίζω πως από όλη αυτή την ιστορία έχει βρει κερδισμένος και θα βρει εύκολα ομάδα και θα υπάρξει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Παίζουν ρόλο και οι αστάθμητοι παράγοντες. Ο Εργοτέλης ήταν μια ομάδα καλοδουλεμένη και νομίζω ταίριαζε και στον Κο. Γιάννη.

Για την Επισκοπή και τους στόχους της…

Αυτό που ζητάει η ομάδα το έχει κατακτήσει. Είναι πρωτοεμφανιζόμενη και έχει δείξει μια πολύ καλή εικόνα. Έχουμε 19 κρητικούς παίκτες από τους 25 που την απαρτίζουν, είναι νεαροί και αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι μια μεγάλη προσπάθεια και να  μπούμε στην τετράδα. Είμαστε μια ομάδα με υγεία, με καλή συνεργασία από όλους και δόξα το Θεό όλα πάνε καλά και παρά τα προβλήματα στον πρώτο γύρο στην επιθετική μας γραμμή με παίκτες που δεν μας βγήκα και τους τραυματισμούς που υπήρξαν,. εχουμε ενισχυθεί τώρα και πιστεύω θα πάμε καλύτερα στον δεύτερο γύρο και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Γενικές είμαστε μια ομάδα με υγεία και κάνουμε αυτό που χαιρόμαστε. 

Για την πρώην ομάδα του, τον ΑΟΧ…

Ειναι μια ομάδα με πολύ δυνατή έδρα και ένθερμο κοινό, το πιο ένθερμο στην κατηγορία νομίζω. Ελπίζω να λυθούν και τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να πάρει η ομάδα αυτό που αξίζει. 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook