Σα Πίντο: “Θα παλέψουμε για τη νίκη στην Τρίπολη”

Ο Σα Πίντο με δηλώσεις του στη Nova μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρ. και τόνισε πως ο ΟΦΗ θα παλέψει για τους 3 βαθμούς της νίκης.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο με δηλώσεις του στη Nova μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως ο ΟΦΗ θα παλέψει για τους 3 βαθμούς της νίκης.

Aναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός του ΟΦΗ:

«Είμαστε σε καλή φόρμα και έχουμε αυτοπεποίθηση. Πήραμε δύο καλά αποτελέσματα γι πρωτάθλημα και Κύπελλο απέναντι σε καλούς αντιπάλους. Ενόψει του Αστέρα Τρίπολης, ξέρουμε πως είναι πολλή καλή ομάδα και βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Είναι συμπαγής ομάδα με πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση αλλά θα παλέψουμε για τους βαθμούς σε όλο το 90λεπτο.

Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια για Κύπελλο και πρωτάθλημα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να παλέψουμε όπως παλεύουμε κάθε μέρα για το κάθε τι. Είμαστε μαχητικό κλαμπ με ανθρώπους που αγωνίζονται και τα οποιαδήποτε προβλήματα μας κάνουν πιο δυνατούς και μας δίνουν κίνητρο για να δουλεύουμε. Πιστεύουμε πως θα έρθουν καλά πράγματα στο μέλλον.

Όλοι οι παίκτες μας πρέπει να δώσουν το 100% γιατί έστω και ένας ποδοσφαιριστής μας να μην είναι σε καλή κατάσταση αυτό φαίνεται αμέσως μέσα στο ματς. Τους συμβουλεύω συνεχώς πως είμαστε ομάδα και πρέπει να αγωνιζόμαστε σαν τέτοια. Οι παίκτες μου αγωνίζονται με καρδιά και φιλοδοξία, προσπαθώ να τους περάσω τη φιλοσοφία να χαίρονται το παιχνίδι. Θέλουμε αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση και να είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα γιατί πρόκειται για πολύ δύσκολο ματς».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook