Αναχωρεί σήμερα για Αγρίνιο

Την Παρασκευή θα αναχωρήσει η αποστολή του ΟΦΗ έχοντας ως πρώτο προορισμό το Αγρίνιο ενώ στην συνέχεια θα παραμείνει στην Αθήνα για τον μεγάλο ημιτελικό της Μεγάλης Τετάρτης και όλοι εύχονται ότι όταν θα “πατήσει” ξανά Κρήτη θα είναι στον τελικό!

Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο μια ημέρα νωρίτερα προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η αποστολή της ομάδας και να φτάσει νωρίτερα στο Αγρίνιο. Προβλήματα τραυματισμών ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα αναχωρήσουν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές καθώς για το παιχνίδι πρωταθλήματος δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ζόρο, Τριποτσέρης, Ζε Εντουάρντο και Κουτσιανικούλης. Η αποστολή του ΟΦΗ θα φτάσει στο Αγρίνιο σήμερα το απόγευμα ενώ στην συνέχεια θα αναχωρήσει την Δευτέρα για την Αθήνα όπου θα παραμείνει μέχρι το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Xειρουργήθηκε ο Μπανούσης

Πετυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο Κώστας Μπανούσης και αναμένεται να επιστρέψει σε δύο μήνες.

O κεντρικός μέσος του ΟΦΗ υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον γιατρό του ΟΦΗ Γιώργο Στεφανουδάκη στην κλινική Interclinic και όλα πήγαν καλά για τον Κώστα Μπανούση. Ο ίδιος θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες και πλέον θα είναι απαλλαγμένος από το πρόβλημα ώστε να ξεκινήσει προετοιμασία σε φουλ ρυθμούς εν όψει της νέας περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook