Μιλιάζες: «Θα είναι η χρονιά του ΟΦΗ»

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τόνισε ότι ο ΟΦΗ μπορεί να προκριθεί στον τελικό ενώ αποθέωσε τον κόσμο για την συμπαράσταση του προς την ομάδα.

Ο ίδιος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Ξάνθη και όπως είπε ο Κάρλος Μιλιάζες: «Η αυτοπεποίθηση μας είναι στο υψηλότερο σημείο. Θέλαμε τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά και επειδή δεν είχαμε ξεχάσει τι συνέβη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Και τότε αξίζαμε να κερδίσουμε, μας ακύρωσαν ένα γκολ και έκαναν ότι μπορούσαν για να μην μας αφήσουν να το πετύχουμε. Θέλαμε να δείξουμε ότι δεν ξεχάσαμε τίποτα απολύτως. Είχαμε πάθος, καρδιά και κερδίσαμε δίκαια» ενώ για την μεγάλη πρόκληση του τελικού υπογράμμισε ότι «μπορούμε να προκριθούμε. Το αξίζουν όλοι οι παίκτες και όλος ο κόσμος».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλος Μιλιάζες στον Athletic Radio 104,2

Για το κακό ξεκίνημα και την εξέλιξη της χρονιάς: «Στην αρχή της χρονιάς ήμασταν μια νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Θέλαμε χρόνο για να «δέσουμε» σαν ομάδα, να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να αποδείξουμε την αξία όλων μας. Αυτό έλεγα και στην αρχή της χρονιάς όταν πολλοί μας αμφισβητούσαν. Όμως δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, ήδη πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας και τερματίσαμε στην έκτη θέση που είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΟΦΗ. Νιώθω πολύ δικαιωμένος με την επιλογή μου να έρθω στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ. Ο κόσμος είναι απίστευτος και αυτό το βλέπω κάθε μέρα. Περπατάω στον δρόμο, ο κόσμος με σταματάει και μου μιλάει για τον ΟΦΗ. Όλοι θέλουμε να ζήσει ο ΟΦΗ στιγμές δόξας όπως στο παρελθόν και να συμμετέχει κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτό το γνωρίζουμε όλοι».

Για τον ίδιο: «Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εμένα. Σίγουρα και στις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα ένιωσα πολύ ωραία αλλά ο ΟΦΗ είναι στην καρδιά μου και θα είναι πάντα. Είναι ιδιαίτερη σαιζόν γιατί για πρώτη φορά τα παιδιά μου έρχονται στο γήπεδο, είναι εκεί σε κάθε αγώνα και η οικογένεια μου είναι πολύ ευχαριστημένη».

Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό: «Το πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό. Γιατί όχι; Είναι η χρονιά του ΟΦΗ και θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό. Το αξίζουν όλοι οι παίκτες αλλά και ο κόσμος του ΟΦΗ που είναι καταπληκτικός».

Για την συνύπαρξη του με τον Ρικάρντο Σα Πίντο: «Στην αρχή ήταν λίγο παράξενο αλλά και εύκολο γιατί έχεις έναν προπονητή που μιλάτε την ίδια γλώσσα. Σίγουρα ήταν κάπως διαφορετικό αυτό όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πολλά μπορούν να συμβούν».

Για το ιδιαίτερο στυλ κόμμωσης του: «Από όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο, έχω αυτήν την συνήθεια. Στον ΟΦΗ κουρεύω τα μαλλιά μου «μοϊκάνα» γιατί είναι στοιχείο ενός μαχητή. Και εγώ είμαι ένας μαχητής που θέλει μόνο να κερδίζει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook