«Λύγισε» από ένα φάουλ ο ΟΦΗ

Ένα άκρως πετυχημένο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για τον ΟΦΗ που ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιτωλικό και πλέον ετοιμάζεται για το ΜΑΤΣ της ΧΡΟΝΙΑΣ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο ΟΦΗ ήταν αδιάφορος και ο Σα Πίντο βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν πάρει μέχρι τώρα, ο Παναιτωλικός κέρδισε χάρις στην ποιότητα του Γκάλο που κατάφερε να κερδίσει τον Αγριμάκη μόνο από μια εκτέλεση φάουλ. Ο Ρεθυμνιώτης γκολκίπερ του ΟΦΗ ήταν ο κορυφαίος παίκτης πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις ωστόσο ο Βραζιλιάνος τον κέρδισε με μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έδωσε φανέλα βασικού σε Αγριμάκη, Μπαρέιρο, Δαμιανάκη (που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα), Μονιάκη και Κυζιρίδη με το πρώτο ημίχρονο να είναι ιδιαίτερα μέτριο. Ο Παναιτωλικός φαινόταν ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και είχε τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο ΟΦΗ βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους που δεν είχαν την ίδια «φρεσκάδα». Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ δεν ήταν επικίνδυνος και στο 82’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Στεφανάκος από το μισό μέτρο έκανε την επέμβαση του αγώνα αποκρούοντας την κεφαλιά του Ντουντού.

Το ματς του Αγρινίου ήταν ουσιαστικά ένα «τεστ» εν όψει Λεωφόρου με τον ΟΦΗ να τερματίζει στην έκτη θέση της βαθμολογίας και πλέον είναι έτοιμος για την πρόκληση της χρονιάς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook